Quantcast
Till salu inom: ”

spis bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vit fräsch kombinerad kyl & frys från siemens -2008. 59 cm bredd, 61 djup och ca 175 hög. 220-240 V. Energiklass A. 1500 kr Vit Bosch diskmaskin från 2009, 45 cm bred. Den är i bra skick. Aquastop m.m. 1500kr ElektroHelios spis med häll bortskänkes. Modellnamn SK7169. 400V. Bredd 69,6, djup 59. 0 kr Säljes pågrund av nyköpt lägenhet där vi skall byta kök. Vid köp av både kyl/fys och diskmaskin, 2500 kr. Finns fler bilder, hör av er om ni vill vi ska maila.
Gammal men välskött spis med en bredd på 70cm. Allt fungerar bra och har haft den ute till försäljning men inte fått den såld. Så nu vill jag bara bli av med den. Som sagt så fungerar den och det känns onödigt att slänga en fungerande spis om det är nån som vill ha den. Ring gärna mellan 16 och 21 eller skicka ett mejl. Med vänliga hälsningar Hanna
Då vi köpt nytt ska den gamla bort! Hörnsoffa i fejkskinn (tror den är från ikea). Bädd som "vecklas upp" från en av sofforna. Färgen är "oxblod". Sittdelarna är lite slitna, men i övrigt hyfsat skick. Gör vad ni vill med den, ställ den i vardagsrummet, garaget, eller elda upp den i öppna spisen, för bort ska den! Finns kvar till söndag, sen hamnar den på återbruket. Ni hämtar, ni bär!
Vi säljer våra vitvaror pga renovering och utbyte av samtliga maskiner. Den här tumlaren av märket Zanussi har vi haft sedan 2005. Aldrig haft några som helst problem, fungerar helt felfritt. Oklar årsmodell men gissningsvis är den från början av 2000-talet. Mått: H 84, B 60 och D 60 Det finns även en fullt fungerande spis i standardmått som bortskänkes mot avhämtning. Tror det är en Elektrolux. Oklar årsmodell.
Vi ska renovera så vi skänker bort vårt gamla kök mot avhämtning. Samtliga skåp och luckor måste hämtas mellan fredag 1 november till söndag 3 nov. Spis och kyl ingår ej. Köket är i en ljus blå/grön färg och andas 60-tal. Vi säljer även väl fungerande: Kyl/frys 500 kr Spis med keramikhäll 500 kr Finns i Linné. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.