Quantcast
Till salu inom: ”

litet piano bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Piano

Västervik

Tidigare annonser till salu

Pga flytt skänker vi nu bort vårt fina piano. Mycket nätt litet piano i stilren modern design. Relativt lätt att bära och passar i de flesta miljöer. Upphämtning står du för, pianot är redan nedburet till parkeringen och står skyddat under tak. Flyttkartonger bortskänkes. Ca 20st i nyskick. Välkommen att hämta upp! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Piano nr: 1 Ett danskt bröderna Jörgensen. Står på hjul. Klädd pall med förvaring medföljer, men den finns inte med på bilden. Några små skavanker men fint i övrigt. Bredd 130, höjd 115, djup, 64. Hämtas i centrala Sollefteå. Piano nr: 2 Ett litet och smidigt piano i vitt. Bredd 120, höjd 86, djup 53. Vet ej av vilket märke det är men det är troligen svenskt. Klangen är fin och det är i fint skick. Ska tillägga att det har en oktav mindre än vanliga pianon. Hämtas en mil utanför Sollefteå. Kontakt via telefon / Evelina
Jag måste med tungt hjärta skänka bort mitt underbara piano, då jag har flyttat utomlands. Det är av engelska märket John Brinsmead & Sons och har en väldigt fin klang. Är relativt litet och nätt och en väldigt fin möbel. Jag har ärvt pianot och själv spelat på det i många år, älskar det! Det har dock inte blivit stämt på ca två år då jag inte bott där, men blir ju alltid ostämt efter flytt ändå :) Bortskänkes mot hämtning! (Finns hiss).
Lous Zwicki piano bortskänkes Höjd 90 cm Bredd 124cm Djup 53 cm