Quantcast
Till salu inom: ”

piano bortskänkes skåne säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Monark 3 vxl

Landskrona

Tidigare annonser till salu

Pga flytt måste jag sälja min beigea bäddsoffa som har några år på nacken men som går fint att sova i om man har gäster på besök. Den blir en dubbelsäng när man viker ut den. Vet ej måtten, men den är en 2 1/2:a. Den är från USA från början och har tvättbar klädsel. Fint piano bortskänkes! Då jag inte är i Malmö alls, utan kommer ner lördagen den 14/12 och åker igen vid 13-tiden söndagen den 15/12 så går det endast att komma och hämta det då.
- rostbrun soffa 200 kr - soffbord i björk (på samma bild som soffan), 50 kr - 2+3 sits rutig soffa (2 bilder), 400 kr - soffbord furu, 150 kr - piano, bortskänkes (funkar, men behöver stämmas lite) OBS! Har även ytterligare 2 annonser med sängar, nattduksbord etc. Eftersom vi säljer vårt fritidshus på Tjörn och kommer från Skåne, är det endast lördagen den 4 maj kl 10-18 som det är möjligt att komma och hämta grejerna. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Pga. platsbrist skänker jag nu bort mitt piano. Ett bra piano, med fin klang som har blivit modifierat som att fungera som ett kompakt datorbord / studiobord. Pianot väger inte mycket då det är ett kammarpiano. Två personer klarar det galant. https://vimeo.com/51212053 en video när det spelas på pianot. (pianot var inte perfekt stämt under denna inspelning dock). Men jag kan stämma pianot perfekt till dig om det önskas. Finns att hämta på första våningen i centrala Lund utan några som helst trappor. MVh Gustaf
Unikt och superfint piano bortskänktes pga flytt. Finns att hämta på Nicoloviusgatan på Ribersborg, den som vill ha det ansvarar för transport! Vitt med gulddetaljer, otroligt välbevarat. Har dock inte stämts på flera år, men annars fungerar det. Mått: Längd 1,37 m Höjd 88 cm Djup 52 cm Jag är bortrest till 4/11, men svarar på mail fram tills dess. Först till kvarn som kan hämta!
Vill sänka bort ett jättefint piano. Inga repor.