Quantcast
Till salu inom: ”

piano bortskänkes stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag söker efter ett piano som är tillverkat i Sverige från ca 60-talet och framåt. Det gör inget om lacken är skadad eller om det finns fläckar osv., men pianot måste vara i gott skick för övrigt och kunna gå att stämma. Jag bor i lägenhet och har inte mycket plats, så det får inte vara för stort. Eftersom transport och stämning kostar en del pengar, vill jag att pianot bortskänkes, alt. köpes för några hundralappar. Ring, messa eller maila mig om du ha ett sådant piano, som du vill bi av med, så kommer det i goda händer!
Aktivitetscenter från Evenflo, barnet placeras i stolen som kan snurra runt så barnet kommer åt leksakerna runt om. Den här har varit mycket uppskattad. Musik spelas från en av aktiviteterna. Avtagbar tvättbar sits. 150:- Piano, Play to learn. 200:- Elefun, Playskool. Rolig leksak som blåser upp bollar från snabeln. 150:- Fischer price, leksak för bord, 20:- Megablocks, bortskänkes vid köp av något annat. Övrigt på bild finns i annan annons. Hämtas i Sundbyberg snarast. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hellas Piano bortskänkes, hämtas. 1x bärhjälp finns - 4 personer bar in pianot hit. Smidigt piano, som går in i en pickup. Pianot är stämt för 3 år sedan, sedan knappt använt, då alla tangenter ej fungerar vid ca 18 grader, men fungerar bra när det är varmt. Renovering krävs. Fint skick i övrigt, smidigt och fint i färgen. En 2 cm skavank i träet på sidan, samt ca 2cm grönt färgstänkt fram till på kanten (går att slipa bort) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett gediget men något ostämt sjuoktavigt piano ifrån 1982. Detta är alltså byggt i riktigt valnötsträ i enlighet med dåtidens byggkvalitet. Byggt i Tyskland. Pianopallen följer med. Vi ska renovera och har bestämt att vi inte längre vill ha kvar pianot. Har du lämpligt fordon och om du bor i Stockholms län så kan jag absolut tänka mig att följa med och lyfta pianot på plats där du vill ha det.
Piano bortskänkes inkl. stol. Pianot har även en spikpiano funktion. Transport fixas själv!