Till salu inom

"litet torkskåp trångbodd säljes"

Haninge
Igår

Matbord ek

4 000 kr
Blocket.se
Luleå
Igår

Honda crv 2.0

24 000 kr
Blocket.se
Orsa
Igår

Saab 9-5 Aero SportCombi 2....

10 000 kr
Blocket.se
Solna
Igår

Litet sidobord

500 kr
Blocket.se
Kristianstad
Igår

Babysitter

350 kr
Blocket.se
Uddevalla
Igår

Markis tält

5 500 kr
Blocket.se
Igår

Klassiskt runt matsalsbord...

2 200 kr
Blocket.se
Sala
Igår

Volvo V50 1.8 Flexifuel Kin...

33 000 kr
Blocket.se
Lund
Igår

Skrivbord med stol

250 kr
Blocket.se
Sala
Igår

Teak sideboard med 4 lådor

750 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Litet hus i Nacka

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Till en skötsam person hyr vi omgående ut ett litet hus om ca 20 m2. Huset ligger i ett fint och trevligt villaområde tillsammans med stamfastigheten 40 meter bort. Huset är i mycket gott skick med fräscht kök och badrum (golvvärme). Uppvärmning med luftvärmepump. Egen p-plats. Separat tvättstuga med 2 st tvättmaskiner och torktumlare/torkskåp. Finns flera direktbussar (nya) som går varje 5 minuter mellan Kummelnäs till Sthlm City. Ca 30 min. Lugnt och naturskönt läge. Nära badsjö, saltsjön med båtförbindelse till stan på cykelavstånd grönområden mm. Uthyres möblerad med säng, matbord och platt-tv etc. Möblering kan påverkas av hyresgästen i viss mån. Två månader förskott. I hyran 5000 sek ingår allt inkl bredband. Krav på hyresgäst är rökfri ensamboende utan husdjur. Maila vid intresse välkommen!
0 kr
Blocket.se

Miljövänligt torkskåp i snygg design

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Speedy är ett modernt och kompakt torkskåp för miljömedvetna konsumenter. Det sparar ca 60% av elkostnaden jämfört med andra standard torkskåp och torktumlare på marknaden. Speedy har en unik torkmetod som skonar dyrbara textilier då den återanvänder varm cirkulerande, avfuktad luft istället för het som bränner och torkar ut materialet. Även de mest känsliga material såsom siden, ylle, linne torkas på ett skonsamt sätt. Den låga energiförbrukningen reducerar kostnaden på din elräkning samt minskar belastningen på huvudsäkringen. Speedy är ett idealiskt torkskåp som tar liten plats och även kan användas som garderob eller förvaring, perfekt för den trångbodda. Just nu erbjuder vi Speedy Torkskåp till hämtpris 4500:- (ord 5500:-)
4 500 kr
Blocket.se

Mycket litet torkskåp för trångbodd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Litet och effektivt Cylinda torkskåp från 2010, att hänga på väggen. Mått endast djup 31,5 cm, höjd 114 cm, bredd 59,5 cm. Hängs i två fästhål på väggen. Energi-snål torkning: fläktkapacitet 150 m3/h, elementeffekt 1500 W. 4 tim timer. Nyköp ca 4000 kr Kontaktas endast via telefon: 073-0865566.
1 400 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Södermalm

2:a, 65kvm, Södermannagatan 45, Östra Södermalm

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi kommer inom kort att bli trångbodda och behöver därför byta bort vår stora, fina 2a i SoFo, nära Nytorget. Lägenheten är byggd 1907 och har gamla detaljer bevarade såsom stora fönster, trägolv, spegeldörrar och stuckatur. Takhöjd 3,2m. Alla fönster har 3-glas för att man inte ska störas av ljud från gatan. Rummen ligger i fil med sovrummet i mitten. Köket är rymligt och har plats för ett litet frukostbord. Det finns även diskmaskin, köksfläkt och kyl med stor frys. Vardagsrummet på ca 25kvm har plats för både stort matbord samt soffgrupp. I vardagsrummet finns även ett litet skåp (dörren mot hyllväggen). Sovrummet på ca 20kvm har plats för dubbelsäng på 180cm. Det finns plats för garderober i rummet om man skulle vilja, något som inte ingår i lägenheten. Hallen är luftig och vätter mot alla rummen. Badrummet är fräscht kaklat i vitt och har ett stort badkar. Linoleummatta i blått. Lägenheten har även en mindre walk-in-closet med platsbyggda hyllor. Huset har stor hiss och ramp för vagn. Innergården har cykelskjul och på sommaren finns bord som man kan använda. Tvättstugan har två stora tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och det är lätt att få tider. Området är helt underbart, och lägenheten ligger nära både shoppingstråken kring Nytorget och Skanstull. Både Vitabergsparken, Lilla blecktornsparken, Stora Blecktornsparken och Årstaviken ligger inom några minuters promenad. Lägenheten ligger nära restauranger och barer men ändå tillräckligt långt ifrån att man inte störs av dem. 5min till Skanstull t-bana, 1min till buss 3 och buss 59. Eftersom vi väntar barn önskar vi byta till minst en 3a, och det är krav att det finns hiss. Vi är väldigt intresserade av blivande bostadsrätter, det ska då vara beslutat om ombildning. Vi kan tänka oss att byta till en större 2a om den ska ombildas.
7 468 kr
Lägenhetsbyte.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj