Quantcast
Till salu inom: ”

ljudmodul midi för dragspel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dragspel
F
Stockholm
Dragspel

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett underbart Bugari 470 CHC 4 körigt knappspel (77/120), med ett fantastiskt ljud tack vare de handinpassade Championcass-stämmorna. Det är ett s.k. "minicassotto", med ett kraftfullt ljud i smidigt format (10,7kg). Spelet är även utrustat med en modern MIDI Bonotron AM-2. Spelet köptes nytt -99 av en vän till mig, och jag är således andra brukaren. Handlingar och broshyrer finns sparade, som styrker detta. Jag är själv en aktiv dragspelare och Bugarit säljes välstämt och med nya axelremmar. Annonspriset avser initialt dragspelet, men jag har även övrig MIDI-utrustning såsom ljudmodul (GEM WK2 och förstärkare LANEY CK80) för diskussion om intresse finns. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Begagnad Solton MS-40 ljudmodul i fint skick! En kunnig och bra modul för dig som vill testa på midi och komplettera ditt dragspelande med lite orgel-ljud, orkester-ljud etc, samt div rytmer. Klicka gärna i rutan till höger - "i butiken" - för att se våra övriga annonser på Blocket!
3kör Guerinni svart med Midi AM-3 inckl Ljudmodul solton.inbygd Mic i spelet med mycket fint ,bra väska och remmar. Midit alldeles nytt ej använt.
Säljes:Knappdragspel Curtini Special Casotto med Bonotron Midi AM-3. 4 körigt i toppskick kan fås med ljudmodul.11register i diskanten och 7 i basen.Ett spel i toppskick med mycket fint ljud rakstämt och med hård box. Pris:13000kr med ljudmodul utan 11000kr.
Rämjes 3 kör S.Special med Midi Genuine handmade reeds Dragspelet är i toppskick! Samt Ljudmodul GEM WK2 ingår.