Quantcast
Till salu inom: ”

midi dragspel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett fyrkörigt Accordiola med Musette (16+8+8+8) och Midi (sladdar följer med, men inte modul och förstärkare). Perfekt som underhållningsdragspel. Fräscha axelremmar, ny basrem och nytt bröstskydd. Specifikationer Toner diskant: 45 (D-A#) Antal basar: 120 Körer diskant: 4 (16+8+8+8) Register diskant: 9 Register bas: 3 Säljes med 1 års garanti. Vi har även nya dragspel och tar gärna inbyten, Ring oss! Klicka på rutan till höger för att besöka vår butik på Blocket eller på länken nedan för att besöka vår hemsida:
Begagnat Zero Sette "B16" 3-körigt violin i bra skick. Stämt och servat! Helservat Italienskt MIDI! 6 månaders garanti. OBS! Utöver de midispel som finns på annons här så har vi ytterligare 25-30 begagnade mididragspel av olika modeller i lager som väntar på att bli servade, så kontakta oss gärna om du söker något speciellt spel! Klicka gärna i rutan till höger -"i butiken"- för att se våra övriga annonser på Blocket.
Kan även byta med annat akustiskt spel dock ej barnspel. Spela digitalt knappspel med de finaste tänkbara fantastiska dragspelsljud ljud du kan tänka dig. Även komplett bra synth finns i. Ha bakgrund på USB med komp eller varför inte på låten du vill lära in eller helt enkelt ha med det på festen för det både ser bra ut och låter bra. Koppla in dig direkt på en mixer eller spela ut i högtalarna i spelet Det har USB, Midi, hörlurs och H/V signalutgångar Hur det låter kan du lyssna på länken här https://www.youtube.com/watch?v=7ZyWIQUuDzw
Dragspel Rämjes. 3 kör med midi.
Special 2, 4 körigt med AM 2 MIDI Kontaktas endast via telefon.