Quantcast
Till salu inom: ”

lokal göteborg säljes

Tidigare annonser till salu

Nu har du chansen att utveckla dina sociala förmågor och tjäna pengar.Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta med försäljning av spännande produkter och tjänster från några av Sveriges ledande företag. Försäljningen sker via telefon och vi sitter i ljusa, fräscha lokaler i centrala Göteborg.När Du arbetar hos oss får Du chansen att arbeta med trevliga människor och utveckla dina kunskaper inom försäljningsyrket. Vi jobbar med flexibla arbetstider och du kan själv lägga upp ditt schema. Våra öppettider: mån-tor 9.15-21.00, fre 9.15-17.15 samt sön 11.00-18.00.
Avenyn Kontor & Konferens erbjuder moderna konferensrum och utbildningslokaler för dagkonferenser, workshops, intervjuer etc. Vi finns mitt på Avenyn i Göteborg! I konferenspriset ingår fri tillgång till modern konferensutrustning och konferensservice. Vi har konferensservice med dryck och mat. Vårt stora konferensrum rymmer upp till 70 personer i biosittning alt. 42 personer i skolsittning. Vi har även ett mindre grupprum som rymmer upp till 10 personer. Prisexempel: Stora konferensrummet Heldag 4200 kr exkl. moms. Välkomna! www.avenynkonferens.se Tel: 031-31 34 340, 0707-263136
Inköpare till spännande globalt tillverkningsföretag Bli del av ett spännande globalt tillverkningsföretag! Vi söker just nu för kunds räkning en inköpare. Du blir en viktig del i arbetet med supply chain, du kommer främst att arbeta med nya produkter i utvecklingsstadiet. I rollen ingår operativa inköp, leverantörskontakter, bistå i förhandlingar, avrop etc. Du kommer till stor del arbete med inköp till mekaniska konstruktioner.  Du arbetar nära utvecklingsavdelningen med att säkra materialanskaffning, ofta i projektform. Du arbetar i fina lokaler i östra Göteborg. Uppdraget kommer starta omgående och beräknas pågå ca 6-12 månader. Om det låter intressant tveka inte att höra av dig så berättar vi mer!
Information om uppdraget Academic Work söker nu för kunds räkning en dataregistrerare på 50%. Vår kund är en välrenommerad aktör inom marknadsundersökningar/marknadsinformation och arbetar med några av Sveriges mest välkända varumärken och sitter i fina lokaler i centrala Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som dataregistrerare kommer du att. ?  Bearbeta data ?  Ta fram tabeller och grafik
Till vårt kontor i Göteborg, mitt i city söker vi nu Dig som är intresserad av att arbeta med försäljning av bredband åt en av Sveriges ledande operatörer. Försäljningen sker via telefon mot privatpersoner. Vi sitter i ljusa, fräscha lokaler på Drottninggatan 16, mitt i centrala Göteborg.När Du arbetar hos oss får Du chansen att arbeta med trevliga människor och utveckla dina kunskaper inom försäljningsyrket. Vi jobbar med flexibla arbetstider och du kan själv lägga upp ditt schema. Du väljer om du vill jobba förmiddagar, eftermiddagar, kvällar eller helger.