Quantcast
Till salu inom: ”

rea bärsjal aldoria bambu soft plommon säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Aldoria bärsjal bambu soft svart. Ribbat tyg av 100% ekologisk bambu. En skön, silkesmjuk och tunn trikåsjal, men ändå stabil. Smidig och lättknuten. Tack vare bambuns speciella egenskaper (liknar i mycket silke) håller den dig och ditt barn varma när det är kallt ute och svala när det är varmt. Går att använda från nyfödd och upp till ca 10 kg. Tvättbar och kan torktumlas. Knytinstruktioner saknas, men finns väldigt bra på nätet. Tex på http://www.sjalbarn.se. Kan verkligen rekommendera sjalen.
I mycket bra skick, endast använd några gånger. Nu är vår dotter för stor för denna. Aldoria Bambu Soft är en silkesmjuk bärsjal i trikå av ekologisk odlad bambu. En smidig och lättknuten elastisk sjal som är perfekt för nyfödda barn. Fungerar bra upp tills barnet väger 7-8 kg. Bambu liknar silke i mjukheten och även i kvalitén på så sätt att den håller dig och ditt barn varma och sköna på vintern när det är kallt, och svala och torra på sommarn (leder ut överskottsvärme och fukt när det blir varmt). En av bambuns alla smarta egenskaper som gör det till ett särskilt bra material för bärsjalar. Nypris ca 700kr. Pris 400kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Svenska Aldoria Bambu Soft är en underbart mjuk och tunn trikåsjal i 100% ekologisk Bambu. Tack vare bambuns speciella egenskaper håller den dig och ditt barn sval på sommaren och varm på vintern! Om företaget KNYT AN har Stockholms bredaste sortiment av olika bärsjalar. Besök oss i vår butik på Hägerstensvägen 114 (Aspudden) eller på nätet www.knyt-an.se
Aldrig använd bärsjal. Instruktioner finns. Nypris 699 kr. Finns i Vallda men vi jobbar inne i Göteborg. Aldoria Bambu Soft är en bärsjal i silkesmjuk bambutrikå. Den är särskilt lämplig för nyfödda 0-6 månader men kan användas tills barnet blir ca 1 år. När barnet närmar sig 10 kg i vikt kan man behöva en stabilare sjal. Aldoria Bambu Soft har snabbt blivit en favorit hos nyblivna föräldrar. Det som utmärker AldoriaBambu Soft från andra trikåsjalar är främst att den är så sval även i varma sommardagar och varmt klimat samt att den är ovanligt mjuk. Bambufibern liknar silke på så sätt att den släpper ut fukt och värme mycket bra när det är varmt, men håller värmen när det är kallt. Bambun är även när det gäller mjukheten lik silke i kvalitén.
Just nu MORSDAGSERBJUDANDE 150 kr rabatt! Gäller t.o.m. söndag 29/5. En underbart skön, silkesmjuk och tunn trikåsjal, men ändå stabil. Passar perfekt som sommarsjal men går självklart att använda året om. Tack vare bambuns speciella egenskaper håller den dig och ditt barn svala på sommaren och varma på vintern! En jättefin sjal till nyfödda, smidig och lättknuten. Går att använda redan från födseln upp till ca 1 år (ca 10 kg). Går även utmärkt att använda till prematurer. Barnet kan bäras liggande vid bärarens bröst, sittande med ansiktet in mot bäraren, sittande med ansiktet utåt, samt på höften. Amning fungerar bra medan man bär barnet i sjalen. Ergonomi Sjalen är mycket smidig och sluter väl om och stöder både bärarens och barnets kropp. Knytningen görs symmetriskt så att tyngden bärs av båda axlarna, hela överkroppen och höfterna. Detta ger suveränt bra avlastning och man kan bära flera timmar i sträck utan att få besvär av det. Fållarna är dubbelvikta och rätt mjuka och skär därför inte in i barnets knäveck eller på bärarens kropp. Material Ett tunnt, ribbat tyg av 100 % ekologisk bambu. Det ribbade tyget hjälper ytterligare till att leda bort värmen från dig och barnet. Det mjuka tyget gör att den känns härlig till riktigt små barn. Bambu är ett material som är bra för dig med känslig hud eller allergier. Bambutextil naturligt antimikrobiell i sig. Knytbarhet Tack vare att tyget är så smidigt är det rätt lätt att få till bra knytningar med den. Sjalen har ett mittenmärke, som gör det enklare att hålla reda på sjalen när man börjar knyta. Instruktioner Instruktionshäfte med knytbeskrivningar medföljer. Tvättråd Tvättas i maskin på 40° - 60°C. Kan torktumlas samt strykas. Pris: Ordinarie pris 699 kr, just nu 549 kr. 50 kr frakt tillkommer i hela Sverige. 14 dagars ångerrätt vid distansköp. Vi erbjuder betalning med FAKTURA - AVBETALNING - KREDITKORT Vi lovar snabb leverans och bra service!Klicka på länken nedan för att beställa: