Quantcast
Till salu inom: ”

vävd bärsjal hoppediz säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu en vävd långsjal från Hoppediz i färgen "Lima", 4,60 meter lång. Sjalen är tillverkad av ekologisk bomull och ger utmärkt avlastning, jag har burit både nyfödd bebis i den och tvååring. Hoppediz sjalar är enkla att knyta då de har olikfärgade kantband och markerad mitt. Sjalen har en liten ficka i ena änden där nycklar och en blöja får plats. Fint skick. Knytinstruktioner medföljer.
Babysitter - Babybjörn balance med nästan ny lekbåge. Tvättbar och vändbar klädsel, enkel att ta av och på. Pris: 600 kr Matstol - Hokus Pokus. Helvit, alla remmar och ratt finns. Bra använt skick. Pris: 300 kr Bärsjal - Hoppediz vävd sjal. Färg Timbuktu, längd 4,6 m. Instruktionshäfte med knytbeskrivningar medföljer. Båda våra barn har sovit väldigt gott i sjalen och vi fått händerna fria och har ryggarna i behåll :) Pris: 500 kr
Säljer min bärsjal av märket hoppediz, närheten man har till barnet när man bär i sjal är oslagbar, dessutom mer ergonomiskt för ryggen än bärselar! Det är en sjal som är enkel att knyta en sjal både för nybörjare och erfarna Färgen heter Kairo som är mycket snygg och diskret beige i två olika nyanser. Sjalen är vävd, stabil och man kan bära både små och stora bebisar utan att det känns tungt ! Har varit mycket nöjd med sjalen och den är i princip nyskick så god kvalitet!