Quantcast
Till salu inom: ”

malmsjö piano värde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Klackskor

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lagom till Jul har jag valt att sälja mitt älskade instrument. Pianot är av märket Petrof och är producerat i Tjeckien. Petrof är Yamahas starkaste konkurent och har ett mycket behagligare och mjukare ljud än det mer mekaniska man får från en Yamaha eller Malmsjö. Pianot är lämpligt för alla pianister men framför allt för den kräsne, lite mer avancerade pianisten. Utan tvekan ett av mycket få petrof pianon av denna kaliber i Sverige. Köpt nytt på Irland 2004 för 5500 Euro. Kvitto finns. Pall medföljer.(värde 1200kr) Priset är 40000 vilket är rejält nedsatt med tanke på att det nästan är helt nytt. Jag har spelat på det endast 2 år och har inte haft någon annan ägare än mig. Jag går att nå per mail och telefon. Kom och provspela i mellandagarna!
Totalt fabriksrenoverat piano J.G. Malmsjö Högglans polerad svart polyesterlack. Nya stämnaglar för perfekt stämhållning. Genomgånget och justerat av examinerad pianotekniker. Säljes med 3 års garanti, ny höj o sänkbar pianostol (värde 1790,-) samt fri frakt. Ring för mer info. www.pianocenter.se
Svart Malmsjö piano tagnenter som har visst värde... piano-transport krävs då det skall bäras ned i en sned trappa...
Flygel av märket Malmsjö säljes. Flygeln är i väldigt gott skick bortsett från att den behöver stämmas. Har genomgått ytbehandlingar under de senaste åren till ett värde om totalt 13 tkr. Pianopallen på bilden ingår ej! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.