Quantcast
Till salu inom: ”

mart stam stol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Säljer

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 st snygga barstolar, formgiven av Börge Lindau, Oblado, för Blå station. X75-2 formgiven av Lindau & Lindecrantz för Lammhults. Stadiga karmstolar, tålig kanvasklädsel och praktiskt ihopfällbara. Har ett tiotal i både svart och grått. 8 st stolar i brunt skinn i stil med Mart Stams "cantilever chair" från 1920-talet. Alla stolar är i bra skick! Seriösa bud är att föredra. Alla stolar kan avhämtas i Burlöv men även levereras inom Malmö och Lund
4 karmstolar i Bauhaus modell, köptes på Blocket för högst två år sedan. Liknar designern MartStams stolar. Säljaren hade köpt dessa på Bukowskismarket. Väldigt bekväma att sitta i och passar bra både till kök, vardagsrum eller ett kontor. Sitthöjden är 45 cm, stolen är 79cm hög, 55 cm bred och 47 cm djup. 4000kr för alla 4,kan tänka mig att sänka priset en aning vid snabb affär. Finns att hämta i centrala Uppsala! Maila vid frågor.
Säljer dessa kult stolar som passar alla hem med industri, vintage och kult känsla. Modellen heter Mart Stam och det är 2 st i antal jag säljer. De är gjorda av kromat stål och är ljusbeige i lädret. Jag sms:ar gärna bilder om så önskas. Sitthöjd: 44cm Totalhöjd: 80cm Totaldjup: 52cm Totalbredd: 58cm Sedan säljer jag även en snygg mässing golvlampa med helt ny lampskärm. Höjd är 135 cm och foten är 29 cm i diametern. Pris är 600 kr/ stol och 500 kr för golvlampan. Avhämtning är det som gäller.
Säljer 4 st replikor av Mart Stam klassiska Delta stol (Cantilever). Okänt ursprung. Stolarna är väldigt bekväma att sitta i och kan t ex användas som matstolar. Pris: 800 :- för samtliga Upphämtning på gärdet, Stockholm. Skick: Armstödet på en av stolarna är löst. Skinnet lite slitet på några av stolarna. I övrigt skapligt skick. Skicka ett mail om ni är intresserade eller vill se fler bilder.
De vita stolarna är ritad av Mart Stam. Pris 500:- st. De grå stolarna av Le Corbusier. Pris 1000:- st. Vid intresse vänligen ring 0248-10561 Leif