Quantcast
Till salu inom: ”

midjestyrd åkgräsklippare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Årsmodell 2010, använd två klippsäsonger. Rider 111B ingår i den nya 100-serien med midjestyrda Riders. Utvecklad med tanke på villaägare vars trädgårdar har blivit för stora för deras gå bakom gräsklippare eller alla som vill gå upp ett steg till en frontmonterad gräsklippare som är lättare att styra och mer bekväm. Precis som alla äkta medlemmar i Rider-familjen är den utrustad med Husqvarnas unika midjestyrningssystem som ger Riders deras typiska och exceptionella manövrerbarhet. Det frontmonterade aggregatet tillsammans med den bakmonterade motorn möjliggör optimerad översikt och är tystare och avger mindre avgaser.
Vår ideella klubb Karlshamns Modellflygsällskap söker en väl fungerande åkgräsklippare eller trädgårdstraktor. likt den som är på bilden, eller med klippdäcket i fronten eller mitt monterat, framstyrd eller midjestyrd... För att klara jobbet så behöver den vara över 12 -13 hk motor Även cylinderklippare modell större är av intresse.. Tyvärr måste vi sätta max 5000 kr... Ordf. I KMFS Mikael.
Vi behöver en åkklippare till vår gård. Önskemålen är följande: Hydrostat Midjestyrd Frontklippare Nyare modell Tillbehör så som uppsamalare är stort plus. Tex Stiga Park , Villa , HST , Compact Husqvarna Rider Endast intresserad av fina välskötta exemplar. Annars köper vi en ny. Har du ett riktigt klipp så hör av dej. Rätt maskin till rätt pris = snabb kontant affär. Ser framför mej att den kostar mellann 5 & 15 000:-