Till salu inom

"mini bullterrier till salu blocket säljes"

Jönköping
Igår

Hundbur

3 000 kr
Blocket.se
Igår

Retro sideboard i teak x 2

Blocket.se
Butik Karlstad
Igår

Terhi 450 CC & Tohatsu 30 h...

99 900 kr
Blocket.se
Igår

Säljes

2 000 kr
Blocket.se
Sölvesborg
Igår

Bayliner 285 SB

429 000 kr
Blocket.se
Mariestad
Igår

Rensskopa

Blocket.se
Sundsvall
Igår

Gerbil bur x2 med tillbehör

1 100 kr
Blocket.se
Varberg
Igår

Mercedes fälgar med Hakkape...

4 000 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Sphynx Elf

17 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Hundvakt till mini bullterrier

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Frank heter min Minibulle på snart 9 månader som jag behöver en extra Hundvakt till då den ordinarie inte kan. Jag ser helst att du bor i Årsta, eller tvärbanan mellan Årsta och Liljeholmen. Gröna linjen mellan Gullmarsplan och Hötorget funkar också. Samt röda linjen mellan liljeholmen och Östermalmstorg. OBS!! Bullterrier är klassad som kamphund. Håll ett extra öga då han befinner sig bland barn. Betalningen sker per gång.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Tyresö

Staffe hane omplaceras

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu måste jag tyvärr hitta ett nytt hem för min engelsk staffordshire bullterrier hane som blir 4 år i april. Min son har nämligen blivit allergisk vilket är tungt för dom två är bästa polare.. Mini som min hane heter är reggad i skk och har stamtavla han kommer från Midnight i Sala Mini fungerar bra med dom flesta andra hundar och har ganska god lydnad.. Finns de någon intresserad av att ta min kille så hör av er och ställ lite frågor och berätta om er.. Mvh Tobbe
6 500 kr
Blocket.se

Dagpassning till Rocco 8 månader

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Rocco är en fantastisk Mini Bullterrier hane som är 8 månader och kommer från Spanien. Mamman och pappan är spanska Champions och uppfödaren är en av Spaniens främsta. Det är en ursnäll barnhund och han har ett väldigt stabilt sinne. Vi har 4 barn i varierande åldrar, så vi vet... Han leker med alla hundar, hur som helst. Vi söker dagpassning i veckorna och ibland helger. Lidingö eller Östermalm. Maila för träff!
0 kr
Blocket.se

Dagpassning till Rocco 10 månader

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Rocco är en fantastisk Mini Bullterrier hane som är 8 månader och kommer från Spanien. Mamman och pappan är spanska Champions och uppfödaren är en av Spaniens främsta. Det är en ursnäll barnhund och han har ett väldigt stabilt sinne. Vi har 4 barn i varierande åldrar, så vi vet... Han leker med alla hundar, hur som helst. Vi söker nu dagpassning omgående och ibland helger. OBS: Endast Lidingö eller Östermalm. Maila för träff!
0 kr
Blocket.se

Bullterrier tik

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi har ångrat oss angående att sätta vår underbara Mini bullterrier tik Kennel Brandfors A-kullens Amazing Daisy på foder! Vi vill att hon hittar ett nytt permanent hem! Född 130426 Det finns så mycket att berätta om denna underbara tjej, så om du/ni är intresserade ring. OBS! Alla svar av intresse :) Ring! Hem viktigare än pris! ( OBS! ej sms går men jag föredrar att ni ringer) Endast seriösa spekulanter önskas
17 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj