Quantcast
Till salu inom: ”

mini bullterrier till salu blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Frank heter min Minibulle på snart 9 månader som jag behöver en extra Hundvakt till då den ordinarie inte kan. Jag ser helst att du bor i Årsta, eller tvärbanan mellan Årsta och Liljeholmen. Gröna linjen mellan Gullmarsplan och Hötorget funkar också. Samt röda linjen mellan liljeholmen och Östermalmstorg. OBS!! Bullterrier är klassad som kamphund. Håll ett extra öga då han befinner sig bland barn. Betalningen sker per gång.
Nu måste jag tyvärr hitta ett nytt hem för min engelsk staffordshire bullterrier hane som blir 4 år i april. Min son har nämligen blivit allergisk vilket är tungt för dom två är bästa polare.. Mini som min hane heter är reggad i skk och har stamtavla han kommer från Midnight i Sala Mini fungerar bra med dom flesta andra hundar och har ganska god lydnad.. Finns de någon intresserad av att ta min kille så hör av er och ställ lite frågor och berätta om er.. Mvh Tobbe
Rocco är en fantastisk Mini Bullterrier hane som är 8 månader och kommer från Spanien. Mamman och pappan är spanska Champions och uppfödaren är en av Spaniens främsta. Det är en ursnäll barnhund och han har ett väldigt stabilt sinne. Vi har 4 barn i varierande åldrar, så vi vet... Han leker med alla hundar, hur som helst. Vi söker dagpassning i veckorna och ibland helger. Lidingö eller Östermalm. Maila för träff!
Rocco är en fantastisk Mini Bullterrier hane som är 8 månader och kommer från Spanien. Mamman och pappan är spanska Champions och uppfödaren är en av Spaniens främsta. Det är en ursnäll barnhund och han har ett väldigt stabilt sinne. Vi har 4 barn i varierande åldrar, så vi vet... Han leker med alla hundar, hur som helst. Vi söker nu dagpassning omgående och ibland helger. OBS: Endast Lidingö eller Östermalm. Maila för träff!
Vi har ångrat oss angående att sätta vår underbara Mini bullterrier tik Kennel Brandfors A-kullens Amazing Daisy på foder! Vi vill att hon hittar ett nytt permanent hem! Född 130426 Det finns så mycket att berätta om denna underbara tjej, så om du/ni är intresserade ring. OBS! Alla svar av intresse :) Ring! Hem viktigare än pris! ( OBS! ej sms går men jag föredrar att ni ringer) Endast seriösa spekulanter önskas