Quantcast
Till salu inom: ”

bullterrier blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi måste tyvärr sälja våran underbara tik Bella hon är 6månader reg i jordbruksverket vaccinerad chip märkt avmaskad hon är nästan helt rumsren. hon är en tjej som behöver få vara i centrum och hon älskar verkligen barn och andra människor. Hon går kanon bra med andra hundar hon är en ganska försiktig tjej. färgen är tigrerad mörk. trevlig mamma och hemmet är viktigt för oss så hon får det bra. för mer info kontakta oss först på mail och gärna erat numer så ringer vi upp mvh//lindha
Hej!Jag är en helt underbar 8 månaders gammal hanhund, som bara vill lära sig mera. Jag har bra självförtroende, men är en mjuk hund, alltså inte skarp. Jag kan sitt, ligg, snurra, rulla, sitta vackert tass vä och hö, Skall!, hoppa. Samt att jag är väldigt kelen och ligger i soffan om jag får, jag frågar alltid innan. Jag säljes pga tillökning i familjen, så detta är ingen problem hund! Önskar att han hamnar hos någon som är intresserad av att vidareutveckla honom då han älskar att arbeta. Han är uppväxt med små barn och är mkt social både till människor o hundar. Är rumsren och kan vara hemma utan problem.
Har en tikvalp 5-månader gammal registerad i Svenska kennelkubben ,säljes på grund av platsbrist,så det är ingent fel på henne.Det är en mycket framåt och trevlig valp på alla vis.Så är du/ni seriösa och kan erbjuda henne ett bra hem med mycket omtanke där hon kan få vara hund så är det bara höra av sig,var god och ring eller maila oss för infomaton,samt berätta lite om er .Föräldrarna till denna valp är,Far/SE UCH NO UCH FI UCH C.I.B Merlindan Zenturion (Sven) som är en Import hane ifrån England.Moder/SE UCH Falkos Brighets Star ( Selma) är uppfödd av oss här på kennel Falkos.
Högslåttans Caligula "Goliath" 5 år är en jätte trevlig staff som nu tyvärr måste hitta ett nytt hem pga ändrade familjeförhållanden. Helst som ensamhund och hos någon som kan ge honom mycket tid. Han är världens mysigaste, älskar människor. Ogillar andra hanhundar. Han är van vid katter. Avmaskad Inte röntgad, inte utfört MH. Han har aldrig varit skadad. Skriv gärna ett mail och berätta om dig själv eller ring mig. Pris diskuteras med rätt köpare. //Linda
Nu är detta pinsamt för denna hund. Hoppas verkligen att han får ett hem nu. Jag ringde på honnom vid första annonsen men fick dåligt med respons. När jag såg han låg ute igen så bestämde jag mig i dag hämtade jag honnom o känner nu i kväll att det blir för mkt då jag redan har en Bullterrier otroligt oansvarigt av mig men nu är det så. Han är verkligen supermysig snäll gosig lite stark på promenad annars en klippa......Men kan kanske inte vandra runt för mkt så hör av Er innan han blir hemmastad här.