Allt till salu inom "minigris omplacering"

Sortering:
Omplacering Cornish rex
Tumba
Idag

Omplacering Cornish rex

3 000 kr
Blocket.se
Omplacering
Härjedalen
Idag

Omplacering

5 500 kr
Blocket.se
omplacering
Markaryd
Igår

omplacering Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Omplacering
Lerum
Igår

Omplacering Visa liknande

500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Örnsköldsvik

Minigris söker akut nytt hem

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Vår lilla minigris måste tyvärr få ett nytt hem, så fort som möjligt, pga allergi hos vår son. Hon är ca 3 månader och supersnäll. Van vid andra djur och barn, kan ha sele och går på låda. Hon är vaccinerad, avmaskad och avskabbad. Härstamningsbevis medföljer. Ett nytt köpeavtal skrivs, där bl.a "dolda fel" garanti under 12 månader ingår. Livslång support hos uppfödaren finns, som också är delaktig i den här omplaceringen. Ett bra och livslångt hem är det absolut viktigaste! Den här lilla grisen ska inte behöva flytta mer nu. Vi ser helst att hon hamnar på en gård. Utomhushage är ett krav!! Hon finns i Långviksmon, utanför Örnsköldsavik. Hör av dig och berätta vad du kan erbjuda!
1 200 kr
Blocket.se
Djur  ·  Jönköping

Minigris omplacering

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Har en minigris som behöver ett nytt hem. Kom till oss som inackordering men han blev kvar här på gården. Han har haft det lite jobbigt därför säljes han enbart till ett bra hem där han har möjlighet till utevistelse. Anna 0739087597
700 kr
Blocket.se
Djur  ·  Bromma

Minigris söker varaktigt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hejsan! Kaninhjälpen har nu fått in en minigris för omplacering! Som ni förstår så har vi inte riktigt plats för en minigris bland alla våra kaninburar så därför att det lite brådskande. Dock så är vi väldigt måna över att Grisen, som minigrisen heter, kommer till ett hem där han får stanna för gott! Grisen är en fullvuxen minigris på 1 år. Han är inte "mini" alls utan väger runt 30kg. Han är svart, jättesöt men kräver som alla grisar en väldigt fast hand då grisar är väldigt envisa! Han är dock jättesnäll, kan "vacker tass" "sitt" o "hopp". Grisen flyttade i början av veckan från skåne till en barnfamilj i lägenhet där han inte riktigt trivdes, han funkar bra med barn sålänge det är lite på hans villkor, han vill gärna hälsa först! Med lite äldre barn lär det funka helt utan problem. Och sedan så är det inte ultimat för en minigris att bo i lägenhet så därför kom han till oss. Våra krav är ganska enkla; du måste bo på landet/gård eller ha villa med uteplats så att Grisen kan få gå ute om dagarna och böka! Har du redan minigris hemma så vore det det bästa, annars så funkar Grisen ihop med både hund och katt! Han är verkligen enkel att ha och göra med och söker nu ett hem där han får stanna o känna sig trygg. Du måste verkligen ha tänkt igenom ditt beslut innan du hämtar hem honom. Kom gärna och hälsa på innan! Vi vill inte att Grisen bollas runt med något mer. Maila eller ring och berätta vad just Du har att erbjuda denna charmiga kille! Priset diskuteras.
0 kr
Blocket.se

Omplaceringshem för djur

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Behöver du akut omplacering av ditt djur? Då kan du höra av dig till oss. På vår idylliska lantgård mellan Filipstad och Karlstad finns möjligheter för djuren att gå lösa på ca 4ha inhägnad tomt när de inte går i hagar. Kommer dagligen bli hanterade av både barn och vuxna med ett kärleksfullt hjärta. Kommer ta emot djur i den mån vi kan. Viktigt att veta: Ägaren själv står för transporten. Vi erbjuder djuren ett kärleksfullt hem. För att snabbt kunna ge djuren det de behöver är det väldigt tacksamt om man kan få med skickat de saker djuret behöver. Vissa djur även mat så det täcker de första dagarna. Stängsel så man kan snabbt få iordning till dem eller till hjälp för andra djur. Ni väljer själva hur givmilda ni är :) Allt till hjälp för att snabbt få iordning för djuren tas emot med glädje, för det är det som gör att vi kan ta emot dem så snabbt och överhuvudtaget. Stängsel, matskålar, djurstugor, burar, badkar, fönster, virke och div artiklar som kan vara till hjälp m.m. Ex. På djur vi kan ta emot: Kaniner, marsvin, fåglar av alla de sorter, höns, minigris, får, små getter, lama, alpacka, åsna, exotiska djur(ej reptiler) osv. Bara ringa och höra med oss! Vi tar inte emot råttor, möss, katter eller hundar. Detta är inget för dem som vill ha pengar för omplaceringen. Detta är ett hem som ger djuren en andra chans när de inte finns något annat alternativ.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj