Quantcast
Till salu inom: ”

minigris bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Minigrisar

Hörby
Timantti

Upplands-Bro

Tidigare annonser till salu

Mina tre minigrisar söker ett nytt hem på landet. Två pojkar och en tjej som är mellan 8 och 10 år gamla. Bortskänkes pga flytt. De bor idag ute, i ett eget litet hus på gården med installerad värme i, givetvis med tillgång till hage. De behöver fortsättningsvis också få tillgång till samma miljö de idag lever i, och helst ladugårdsmiljö där de kan bo och böka på som de vill. Grisarna är snälla och tama, dock med ett visst revirtänkande, vilket är vanligt för minigrisar. Krav är att de alla tre kommer till samma ställe och får bo tillsammans.
Vi har 3 "minigrisar" av den lite större modellen som bortskänkes till kärleksfullt hem. Vi har bara haft dem ca 2 veckor men de funkar inte att ha med våra andra djur så därför skänker vi bort dem... 1 gylta, 2 galtar, alla kastrerade. 2 helsvarta och en svartvit. Alla är väldigt framåt och tycker om att vara med. Just nu går de lösa på våran inhägnade tomt på 6000kvm. De är 8-10 år gamla alla 3. Finns i Norrfjärden
2 tama minigrisar bortskänkes till kärleksfullt hem! dom är kastrerade, vaccinerade och nyverkade. den lille är 1 år och den andra är 2 år..kan du/ni inte erbjuda daglig utevistelse, bra mat, nytt vatten varje dag, myyyycket halm att gosa i så hör inte av dig! kan du erbjuda det så ring gärna och berätta vad som erbjuds..kan hända att vi vill titta hur dom ska bo innan dom flyttar :) Bortskänkes till rätt hem..
2 st minigrisar bortskänkes, 1 sugga och en galt. Bortforsling får ni själva stå för! De väger ca:60kg/st och ev: är suggan dräktig. De är enbart vana vid att vara ute! Delar inte på grisarna, antingen båda eller ingen!!!! MVH/Christer 044-238203
Myskankor och minigrisar bortskänkes. Minigrisarna i vuxet tillstånd väger 40 kilo. Är i standard grisfärg. Om slakt ska ske så ska det göras på ert hemmaplan då jag inte vill att det ska ske hos mig. Det finns både honor och hanar i myskankor. Jag nås endast på mobilen.