Quantcast
Till salu inom: ”

mixerbord säljes

BehEUROMX8000

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Hej. Jag har två st Pioneer 200 cd-spelare och ett Denon dn-x100 mixerbord i en prodjuser case som jag skulle vilja sälja. Mixer och case är i bra skick men cd-spelarna behöver en service. De fungerar men har svårt att läsa skivor ibland. Hade tänkt mig 2800:- för hela paketet. (Nypris nu: ca 12 500:-) Sen har jag även två stycken Cdspelar stativ som jag inte har någon användning för. De ska fungera till både pioneer 800 och 1000, eller som laptop ställ. Nypris på dessa 1999:- st. De är knappt använda så jag vill ha 3000:- för båda.
Säljer komplett ljud för hemmet eller disco. består av 2 st högtalare 2st 12" basar i varje låda, ett mixerbord och en förstäkare. skickar med riktigt bra högtalar kablar, kablar för inkoppling av ljudkälla så som dvd stere cd m.m haft grejjerna i ca 3 månade garanti finns. bilder skickas vid intresse. totalt värde på alla grejjerna 8000 kr bytes mot något kul tex: Iphone, bärbar dator m.m kom med förslag. TALAR ENDAST SVENSKA!
FX Series. Analog / Digital hybridmixer, komplett med ljudprocessorer. Välj mellan storlekarna 16-, 24- eller 32-kana FX Series. Analog / Digital hybridmixer, komplett med ljudprocessorer. Välj mellan storlekarna 16-, 24- eller 32-kanals versioner. I FX-serien ingår Peaveys högkvalitativa mic preamps the Silencer, dubbla uppsättningar DSP effekter, dubbla USB-portar, inbyggd Mp3 kompression. Finns även en flightcase att köpa till. Finns i lager för direkt leverans. Säljes med fullgaranti och support.
Säljer mitt mixerbord pga flytt till Stockholm och ont om plats.. Mixerbordet är perfekt för nybörjare och fungerar utmärkt! - Instant Start - Digital Outputs - Fader Start - Selectable Pitch Control[+/8%,12%,16%] - Pitch Bend - Top-loading single CD player designed for professional DJ performance - Control panel and LED screen located toward front of unit for easy access - Displays elapsed and remaining time in minutes and seconds Säljer båda cd-spelarna + mixerbordet för endast 900kr!
Hej! Nu har jag bestämt mig för att sälja mitt mixerbord. Det är två Pioneer CDJ-800 MK2 spelare och en DJM-600 mixer. Spelarna och mixern är i ett fint skick och har bara spelats på hemma, inte på klubbar osv. Caset är av bra kvalité och är skräddarsytt för detta kittet. Jag har haft det i drygt två år och allt fungerar som det ska. Säljer därför att jag tappat intresset och det har mest stått den senaste tiden. Nypris för allt är lite över 25 000:-