Quantcast
Till salu inom: ”

tore seem 24 kanaler mixerbord seesam säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:


F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mitt analoga mixerbord då jag inte längre har plats för det. Bordet är ett 32-kanalers Mackie 8-bus. Letar du efter ett välljudande mixerbord med många kanaler och riktigt bra EQ + routingmöjligheter är detta perfekt. Skicket är mycket gott och mixerbordet fungerar utan några som helst kända problem. Obs - endast upphämtning i Eskilstuna då det är TUNGT. Pris: 7000:- alternativt ge mig ett bud, så får vi se om jag nappar..
Hej! Säljer nu mitt mixerbord av märket Soundcraft Delta Dlx. Mixerbordet har 24 kanaler med 24 mick-ingångar och en mängd andra in och utgångar (se bild). Det är i fint skick och har fungerat utmärkt i min studio. Måste tyvärr sälja det pga långresa. Det finns även ett praktiskt case med hjul, där du kan förvara mixern, som kan köpas separat eller tillsammans med mixerbordet. Finns för avhämtning i Uddevalla eller Hamburgsund. Kan såklart försöka skicka också, men det väger en del så frakten lär bli ganska dyr. Mixerbord: 4500:- Case: 1700:- Paket: 5000:-
Hej! Nu säljer jag ett gammalt mixerbord av märket Mape. Den har 16 kanaler med mikrofonförstärkare. 5-bands EQ och masterkanaler för vänster resp. höger-kanal. Den har inga XLR-ingångar utan endast tele-kontakt. Mixerbordet är inbakat i ett rejält hardcase där man sätter på ett lock. Vi har använt den i studio men lämpar sig också för live-ljud och till replokalen. Fler bilder med högre upplösning skickas vid intresse. Kan ev. skickas vid intresse.
16 kanals mixerbord Behringer UB2442FX-PRO Perfekt för rock- eller dansbandet, scenshow, teater mm, koppla in t ex mikrofoner (10 mic-ingångar med pre-amp och effekter), instrument osv på separata kanaler. Mic-preamp, fx-processor, +48V phantom power mm. Digitala effekter (ca 100 olika), EQ på varje kanal osv. Monterad i eget case för bästa användning. Dygnshyra 400:- inkl moms. Fest-service.se hyr ut proffsigt ljud och ljus i Skåne till fest, bröllop, event, konsert, konferens, klubb mm - till låga priser! Hyr ljus och ljud av oss, koppla in dator, mp3-spelare, Iphone, cd-spelare eller vinylspelare och börja festen! Vår utrustning är enkel att koppla in och använda, och ger dig en välljudande och professionell utrustning till ett lågt pris, allt för att göra din fest lyckad och ett minne för livet! Vi erbjuder även utkörning och hämtning (i Malmö / Lund området i första hand, men även övriga Skåne efter överenskommelse), samt montering och nermontering av utrustningen till lågt fast pris. Många uppskattar att slippa koppla och bära utrustningen, och istället ägna sig åt festen till 100%! Kort sagt - Allt du behöver för en lyckad fest!
Helt nyrenoverad, norsk broadcast-mixer i case, Tore Seem TSM-6, dvs 6-kanalsmixer med 5 fungerande preamps, varav 2 är mic/line. NTP M100 op-ampar på varje kanal samt Jörgen Schou-trafon på input och några andra stora trafon på stereobussen. Enkel eq med bass shelf vid 100Hz (spolbaserad/inductor-eq) samt en vid 10 kHz. Den blev re-cappad i februari och helt servad och genomgången elektroniskt, så den är i princip i nyskick elektroniskt. Jag säljer den då jag behöver en mixer för att mixa/summera på snarare än att spela in på. Kom med ett bud! Kan eventuellt tänka mig ett byte/delbyte mot större Tore Seem-bord alt något från Studer.