Quantcast
Till salu inom: ”

tore seem 24 kanaler mixerbord seesam säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Splitter

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer mitt analoga mixerbord då jag inte längre har plats för det. Bordet är ett 32-kanalers Mackie 8-bus. Letar du efter ett välljudande mixerbord med många kanaler och riktigt bra EQ + routingmöjligheter är detta perfekt. Skicket är mycket gott och mixerbordet fungerar utan några som helst kända problem. Obs - endast upphämtning i Eskilstuna då det är TUNGT. Pris: 7000:- alternativt ge mig ett bud, så får vi se om jag nappar..
Hej! Säljer nu mitt mixerbord av märket Soundcraft Delta Dlx. Mixerbordet har 24 kanaler med 24 mick-ingångar och en mängd andra in och utgångar (se bild). Det är i fint skick och har fungerat utmärkt i min studio. Måste tyvärr sälja det pga långresa. Det finns även ett praktiskt case med hjul, där du kan förvara mixern, som kan köpas separat eller tillsammans med mixerbordet. Finns för avhämtning i Uddevalla eller Hamburgsund. Kan såklart försöka skicka också, men det väger en del så frakten lär bli ganska dyr. Mixerbord: 4500:- Case: 1700:- Paket: 5000:-
Hej! Nu säljer jag ett gammalt mixerbord av märket Mape. Den har 16 kanaler med mikrofonförstärkare. 5-bands EQ och masterkanaler för vänster resp. höger-kanal. Den har inga XLR-ingångar utan endast tele-kontakt. Mixerbordet är inbakat i ett rejält hardcase där man sätter på ett lock. Vi har använt den i studio men lämpar sig också för live-ljud och till replokalen. Fler bilder med högre upplösning skickas vid intresse. Kan ev. skickas vid intresse.