Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad trehjulig cykel västervik säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Skurup
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Söker du efter en specialcykel? Då har du klickat rätt! Säljer denna treväxlade Monark för 5000 SEK eller högst erbjudande! Den är i väldigt fin skick och har det mesta en cykel förväntas ha, fungerande broms, växlar, korg, lås osv. Tveka inte att ringa eller maila om ni har frågor och funderingar. Med vänlig hälsning, Christine H.
Säljer en i princip ny Trehjuling S3 24 Comfort röd. "Om du älskar att cykla, men kanske inte vågar eller kan, på grund av balansproblem. Då har vi lösningen. En cykel med tre hjul. S3. Finns i två utföranden, standard och comfort . Med lågt insteg, bagageutrymme, parkeringsbroms och allt annat som gör den bekväm och trygg. Men också med ren oförfalskad cykelglädje. Den där känslan som bara "kommer i magen" när man trampar iväg Rent personligt... Samtliga våra trehjuliga cyklar är CE-märkta enligt Svensk Standard SS-EN ISO 14971-2007." (Citerat från hemsidans produktinfo om cykeln, www.skeppshult.se) Bvsa. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en fin trehjulig cyckel för dig som har svårt med balansen. påkostad ca 3000 kr, nya hjul, virar, lyse mm. även en färddator. Bra korg bak att lägga varor på, 3 växlar
Cykel i nyskick, Äffärspris idag 13 000 kr. Nu 6900 kr vid snabb affär.
Treväxlad trehjulig cykel av märket Helkama Kolmikko. Cykeln är i nyskick och har varit i garage när den inte använts. Nypris 7900 kr. Nu vid snabb affär 4900 kr.