Quantcast
Till salu inom: ”

trehjulig cykel hund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Unik konstruktion, dämpad framvagn, (fjädrande hjul), mycket mjuk körning. Kan byggas om till lådcykel för barntransport, bekväm för barnen. 3 växlar, skivbromsar fram, fotbroms bak, parkeringbroms fram och bak. Pulverlackerad ram, stålfälgar, pakethållare. Låg golv, bara 20 cm = låg tyngdpunkt, därför kan även transporteras barn i egen barnvagn på flaket eller i barnstolen. kan monteras hundbur och ta hundern ut till naturen. Trehjulig cykel kan användas som reklamcykel, eller ersätta cykelvagn, cykelkärra. Byggt för hand i Sverige. Fri frakt i Stockholm. Flera bilder på www.bike3.se Tel: 08 - 55 11 49 55 Ring vard 8-21 Lö-Sö 9-21
Kenhill 21 vxl, Shimano överallt, helt nya växlar. 28" och en ganska hög cykel. Du bör vara minst 170 cm om du vill kunna nå ner alls. Finns massor av originaldelar kvar som däck, sadel, stöd. Hela cykeln är moddad till Packåsna med pakethållare för lastcykel, färddator, backspegel, säkerhetslås. Grym Cykel i nyskick - 3500 kr. Inte prutbart. Kvitto finns kvar. Kan kanske även tänka mig ett byte. Vet inte exakt vad jag är ute efter men en smidigare, aningen lägre cykel som jag kan ta med mig hundarna på, postcykel, trehjulig cykel med flaket fram eller kanske en elcykel då jag har nyopererade knän ... något sånt. Finns i Skärplinge men kanske kan frakt ordnas då vi åker lite hit och dit ibland.
En trehjulig cykel för draghundar. Den används för att hundar ska kunna dra. Bromsarna behöver fixas och ståplattan. Det behövs självfix och rusta upp den.
Ny blåmetallic Monark 90533 med modifierad utväxling, som ger en extra lätt trampad cykel med last i korgen eller i uppförsbackarna. Den har tre växlat Shimano Nexusnav, lätt gående nav generator på fram hjulet och rött batteribakljus. Reflex däck för att vara synlig i mörker, gula reflexer i trampor, rödreflex bakåt och vitreflex inbyggd i framlyset. Praktiskorg mellan bakhjulen för ökad stabilitet. Drivning på båda hjulen med hjälp av differential. Detta ger samma utväxlingsförhållande vid sväng åt båda hållen, samt att fotbromsen tar på båda bakhjulen vilket ger en helt stabil inbromsning. Original är cykeln alldeles något högt växlad, är därför ombyggd med mindre vev partidrev och större bakredrev till en bra nivå. Original komponenter med följer vid köp. Delarna kostar normalt ca 800kr. Jämför med andra cyklar med drivning på ett hjul genom att cykla i en snäv kurva åt båda håll, eller varför inte vändrunt åt båda hållen från stilla stående så känner du skillnaden. Prov bromsa gärna och jämför med en cykel med drivning på ena bakhjulet. Börjar du bli osäker med balansen eller vill kunna cykla oändligt långsamt, kanske med hunden, detta utan att belasta knäna. Så är denna cykel optimal. Vill du kunna handla och cykla med matpåsar så placerar du dessa i korgen. Cykeln är mycket stabil och avsedd för brukarvikt på upp till 140 kg. 90533 en trehjuling med lågt insteg som underlättar på och avstigning. Differential för smidig cykling. Smarta lösningar som gör cykeln anpassningsbar med standardtillbehör. Bredd/längd: 75 cm/180 cm. Tillbehör: http://www.monarkexercise.se/default.asp?PageID=582 Cykeln nypris är 15495kr plus extra utrustningen 1600-2300kr. Cykel säljs på grund hastigt försämrad hälsa så cykeln är ej tagen i bruk, alltså endast modifierad och prov körd. Köpt 2013. Säljes för 11900kr endast seriösa köpare behöver kontakta mig. Om du vill prova de flesta varianter av trehjulingar så åk till Erik Nordin Eftr i Örebro. Du kommer upptäcka att detta är en riktig vuxen cykel som är avsedd för att med sina 24 hjul smidigt fara fram i normal cykelfart och att detta inte är ett handikaphjälpmedel. Provkörning sker när pengarna ligger på bordet. Hör gärna av dig med frågor eller om jag ska maila fler bilder! Säljes för 11900kr endast seriösa köpare behöver kontakta mig.
Trehjulig cykel för drag med hund. Cykeln säljes i befintligt skick och är i behov av renovering och färg. Cykeln har godkänt mått mellan hjulbasen för att få användas i tävling, men behöver en del justeringar. 1200kr eller bud