Quantcast
Till salu inom: ”

honda monkeybike säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda MT5

Vännäs
Honda X8r

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej på er, har lite för mycket grejer liggandes. bland dessa är denna Honda Monkeybike som är aningen nedplockad av den förre ägaren , jag köpte objektet som en kul grej men har för många kul grejer. Så nu väljer jag att sälja av denna lilla hoj. Har hittat bra leverantörer på nätet som kan återställa den i originalskick men som sagt jag har lite för mycket av det goda. Så kom hit och hämta och börja skruva så har ni något kul när snön har töat bort.
Kärt barn har många namn :) Passa på och gör ett klipp Liten smidig sak som man med lätthet får plats med i en vanlig kombi samt att den faktiskt har ganska hyffsad komfort. * I nära nyskick * Endast 90mil * Tyst 4-takts motor ca 4hk toppar 60km/h * Skivbroms fram * Blinkers, tuta, backspegel,hastighetsmätare osv * Registrerad som EU-moppe! * Går att fälla ihop styre osv för smidigare transport
Honda monkey till salu, ett tillfälle! Jag säljer nu min reggade Honda Z50 AK2, en av de första modeller som tillverkades. Skall besiktigas i år. Det finns endast ca 50 stycken reggade i Sverige så detta är ett tillfälle att äga en mycket ovanlig monkeybike. En hardtail utan blinkers och annat "bjäfs" ;-) Den går bra och det medföljer ett 70 cc trim (cylinder, top och kolv) plus en Keihin PC18 förgasare (Keihin är Hondas eget val). Originaldelarna medföljer naturligtvis. Det sitter även ett effektavgassystem med riktigt gött ljud från MiniGunz monterat (original medföljer). Bud över 20.000 beaktas.
Hej Vill köpa en monkey till pojken, helst honda Skicket spelar ingen roll, bara den startar!