Quantcast
Till salu inom: ”

monkeybike blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej nu är de dags att sälja min lilla monkeybike, det är en eu-moped och den är registrerad:) den har mestadels används som leksak i skog och på små grusvägar, och passar alla åldrar, jag säljer den i de skick ni ser den i och de glappar lite med startnyckeln lätt återgärdat, jag har bara inte haft tiden. det är dessutom ett nästan helt nytt bakdäck. säljer den för bara 2500. ni kan nå mig på min mobil men jag jobbar mycket och obekväma timmar så når ni mig inte kan ni skicka ett sms och så ringer jag upp. endast seriösa köpare tack!!! priset kan diskuteras..
Monekybike från 2004 med få mil och endast en ägare sedan ny. Registrerad och godkänd EU-moped. 4-takt och 3-växlad halvautomat (manuell växling men ingen koppling). Uppfriskad med militärgrön färg, diodblinkers, öppet luftfilter och rostfritt polerat avgassystem. Nytt bakdäck skulle inte skada, men finns att köpa för en mindre slant på Monkeybiker.se Går perfekt, problemfritt och fortare än 45 km/h, men är helt orginal frånsett luftfilter och avgassystem. Säljes endast på grund av flytt utomlands. Prutare kan ringa någon annan. Moppen är värd var enda krona.
Perfekt och billigt färdmedel i dessa dagar,och lätt körd halvautomat 4 växl.Ny moppe 35 mil. Nypris för cromemodell är runt 15.tkr. Går mins 50 km/h. Ej inkörd. Ej byten. End kontant betaln.
vill köpa en honda z50j såkallad monkeybike i orginalskick helst en blå eller röd
Harley Davidson X-90 Byggd i Italien av AMF 1974 90cc 2-taktsmotor med 4-växlad låda Gör bortåt 80 km/h Inte reggad -förmodligen intagen som deppmoppe. Bra bruksskick. En hel del nytt på den och div delar medföljer. Pris 11500 eller bud/byte biltrailer