Quantcast
Till salu inom: ”

motionscykel axla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

MOTIONSCYKEL

Stockholm
MOTIONSCYKEL

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Motionscykel Axla, obetydligt använd, i nyskick. Rejäl och stadig. Mäter pulsen i handtagen, har många minnesfunktioner (t ex hur vältränad man är utifrån hur snabbt pulsen går ner 1 min efter träningspasset) och datorn styr träningspasset med olika intervaller (många olika val). Lite "dyrare" cykel som har en rejäl trampmekanik som inte "hackar" (som de billigare cyklarna gör). Gör stor skillnad i träningsupplevelsen. Den är också mycket tyst, vilket uppskattas om man t ex vill titta på TV samtidigt. Säljs pga utrymmesskäl. Ett bra köp då nypris var ca 3 000 kr. Pris: 1 000 kr
Ja.. Som en igelkott hade kunnat räkna ut så blev det ingen Vätternrunda, ingen nytt liv och i praktiken inte ett skit med det där nyårslöftet.. Nu står den nu mest och samlar damm. Superfin motionscykel från Axla. Köpt på Intersport för ca. 4 år sedan. Har kört ca. 3 timmar på den. Inbyggd pulsmätarfunktion (kompatibel med Pulse-pryttlar). Många program (male/female inställningar), etc. Toppmodell då den köptes.
AXLA Motionscykel knappt använd. Du tränar perfekt med denna smidiga motionscykel. Tyst och bekväm och utrustad med transporthjul så att den blir lätt att ställa undan efter träningspasset. Modellen har en cykeldator med flertalet träningsprogram som är mycket lätta att ställa in. Tydlig display som visar hastighet, sträcka, tid samt kaloriförbränning finns också, liksom pulsmätare. Mjuk och justerbar sadel gör att du sitter bekvämt. Ordpris 3295 kr NU 1200 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Jag säljer nu en kvalitets motionscykel med datorstyrt magnetiskt motstånd med många olika färdiga program. Inte att förväxla med enklare billigare motionscyklar där man manuellt måste justera motståndet själv med en ratt. Märket är AXLA och modellen heter M-2. Den är lite använd och har en skön sadel som kan justeras på olika sätt för bästa komfort. Ett riktigt fynd om du vill bränna lite kalorier eller stärka ditt hjärta.
Riktigt bra motionscykel säljes. Med flera olika program. Mäter bla. distans, hastighet, puls, kaloriförbrukning.