Quantcast
Till salu inom: ”

motorcykel renoveringsobjekt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

skyddsjacka

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Min Blade gick finfint trots sina 8500 mil tills för två veckor sen. Cylinder tre slocknade. Hela Hojen har kikat på den och utlåtandet lyder: Ingen komp i cyl nr:3. Kan vara ett enkelt fel som en trasig ventil. Inget skit har setts till i cylindern. Övriga cylindrar gick mkt bra. Jag är dock inte mannen att laga hojen utan vill bli av med den till ngn kunnig. OBS: Mattsvarta (ej snygga) kraschkåpor! Bra däck 50-70% Nytt luftfilter -10 Nya bromsbelägg -09/-10 Bra skivor Skall besiktigas -12 Kanske ett bra Streetbikeprojekt? Kan maila bilder vid önskemål. * Ge mig ett bud! *
Suzuki säljes som renoveringsobjekt. I behov av både lack och omkromning. Alla delar finns. Körde den för några år sedan och den gick som den skulle. Motorn fungerade utmärkt, växlingen likaså. 2-takt Mätarställning 1107mil Har stått många år i lada Senaste besiktning 1981 Alla delar är inte med på bilden - finns 2 kartonger med övriga delar. Behöver mycket kärlek och omsorg :) Pris 1000:- eller bud.
Fint renoveringsobjekt säljes till bra pris. Perfekt för den händige! Besiktigad. Behöver bytas bakdäck och möjligen nytt batteri. 7200 mil. Bytt alla vätskor, tändstift, plus nytt drivpaket, nu i sommar. Kvitton finns. Går bra i motor och växellåda. Slip on sitter monterat på. Helförsäkring 2800 kr per år genom If. Har fått pris på sadelbyte på 800 kr på One Stop Shop i partille, men jag har inte råd med detta nu. Säljes pga bilköp. Tänkt pris.
Tänkte kolla intresset ´för min honda 450 crf -04 hur fint som helts har precis kollat ventilspel och så... olja och filter är bytt regelbundet. Är i mycket fint skick även kåpor och så.. hör av er för mer info.. Bytes gärna mot en båt kan ta renoveringsobjekt... bytesvärde runt 29000kr kan lägga pengar i mellan... kontanter :25000kr behöver ej bli av med den så inget pruttande genom telefon eller telefonkompisar... Mvh Antonio
Säljer en gammal Lynx 200 från -72 Ovanlig modell som nog går att rädda, matta och boggie är i bra skick, den äldre varianten med metallskarv. Ägarpapper på skotern finns kvar! Med på köpet följer en Lynx 300 som har en del delar från 200:an som skidor tank mm. Bra matta även på den här skotern. Båda saknar motor. Säljs som renoveringsobjekt om man vill återställa 200:an eller som reservdelsskotrar. 2000:- för båda.