Till salu inom

"mulberry kopia säljes"

Östersund
Idag

Classic kniv/saxset

600 kr
Blocket.se
Halmstad
Idag

Volvo 960

149 000 kr
Blocket.se
Stockholm
5 månader

Mulberry axelremsväska I äk...

80 kr
Citiboard
Stockholm
5 månader

Mulberry axelremsväska I äk...

130 kr
Citiboard
Stockholm
5 månader

Mulberry i äkta skinn kopia

250 kr
Citiboard
Danderyd
Igår

Mulberry small zipped Baysw...

5 000 kr
Blocket.se
Tierp
Igår

BMW 330 Ci Coupé

45 000 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Crossfit Hex Kb rep vikter...

330 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Kattungar Scottish straight

15 000 kr
Blocket.se
Ängelholm
Igår

Mulberry

8 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Solna

Mulberry Annie i Darwin Ginger, ORIGINAL

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Jag säljer en ÄKTA Mulberry Annie i färgen Ginger. Ginger är en mycket ovanlig färg som bara tillverkades en säsong, AW 2006. Det är en varm, attraktiv färg. Annie är en mycket praktisk modell som inte tillverkas längre. De ungefärliga måtten är: 32 cm lång, 25 cm hög, 15 cm bred, handtagen är ca 25 cm så väskan kan bäras i handen eller på axeln. Dustbag ingår. Kontakta mig, jag har många fler bilder. Jag har en kopia av kvittot från Mulberry.com. Jag kan möta upp centralt inne på stan eller skicka väskan med Internetgirot.
3 400 kr
Blocket.se

Mulberry plånbok

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej, Jag säljer min sparsamt använda Mulberry plånbok som köptes i början av sommaren på NK. Den är i nyskick. Inga skador eller repor. Plånboken är såklart ett original, ingen kopia. Dock har jag inte kvittot kvar. Plånboken är ljus brun i färgen. Färgen är även finare i verkligheten än på bilden då ljuset är väldigt skarpt på bilden. Jag säljer plånboken för 800 kr och jag vill inte ha några skambud eller någon prutning. Seriösa köpare endast. Ask tillkommer. Tack
800 kr
Blocket.se

Mulberry plånbok i bra skick

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer en svart Mulberry plånbok i svart skinn. Den är i bra skick och inköpt på Bristol i Helsingborg. Den är hel och har inga fläckar vare sig på in eller utsidan. Den är dock lite skavd på något ställe längst med kanten. Det syns inte om man ser den rakt framifrån. Nypris var cirka 1500 och jag säljer den nu för endast 400 kr. Den är garanterat original och ej en kopia.
400 kr
Blocket.se

Äkta Mulberry Ledbury i lila

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Säljer en liten fin äkta Mulberry Ledbury i lila (Purple glove leather) med tassles. Detta är en sällsynt Mulberry modell som gjordes i ett väldigt litet antal. Använd men i gott skick ändå. Stickningarna är sydda i rosa och gränt och jättefina i hjärtformer. Självklart helt äkta, jag varken säljer och använder själv inga kopior. Är samlare av Mulberry väskor sen många år tillbaka. Kan naturligtvis få äktheten verifierad om så önskas av köparen, men detta är inte en modell som blivit kopierad heller. Maila / sms'a gärna för mera info.
2 200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj