Quantcast
Till salu inom: ”

mulberry kopia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en ÄKTA Mulberry Annie i färgen Ginger. Ginger är en mycket ovanlig färg som bara tillverkades en säsong, AW 2006. Det är en varm, attraktiv färg. Annie är en mycket praktisk modell som inte tillverkas längre. De ungefärliga måtten är: 32 cm lång, 25 cm hög, 15 cm bred, handtagen är ca 25 cm så väskan kan bäras i handen eller på axeln. Dustbag ingår. Kontakta mig, jag har många fler bilder. Jag har en kopia av kvittot från Mulberry.com. Jag kan möta upp centralt inne på stan eller skicka väskan med Internetgirot.
Jag säljer en absolut äkta Mulberry Edie inhandlad från mulberry.com i mars 2011. Priset var 664 GBP vilket motsvarar strax över 7500 sek. Aldrig använd och har legat i sin dustbag sedan inköpstillfället. Jag har samlat på Mulberry i många och befattar mig ej med kopior.Äktheten kan verifieras via purse forum. Väskan mäter ca 30 cm på längden och 20 cm på höjden. Kraftigt svart läder med broderad axelrem. Fler bilder kan mailas vid förfrågan
Hej, Jag säljer min sparsamt använda Mulberry plånbok som köptes i början av sommaren på NK. Den är i nyskick. Inga skador eller repor. Plånboken är såklart ett original, ingen kopia. Dock har jag inte kvittot kvar. Plånboken är ljus brun i färgen. Färgen är även finare i verkligheten än på bilden då ljuset är väldigt skarpt på bilden. Jag säljer plånboken för 800 kr och jag vill inte ha några skambud eller någon prutning. Seriösa köpare endast. Ask tillkommer. Tack
Jag säljer en svart Mulberry plånbok i svart skinn. Den är i bra skick och inköpt på Bristol i Helsingborg. Den är hel och har inga fläckar vare sig på in eller utsidan. Den är dock lite skavd på något ställe längst med kanten. Det syns inte om man ser den rakt framifrån. Nypris var cirka 1500 och jag säljer den nu för endast 400 kr. Den är garanterat original och ej en kopia.
Säljer en liten fin äkta Mulberry Ledbury i lila (Purple glove leather) med tassles. Detta är en sällsynt Mulberry modell som gjordes i ett väldigt litet antal. Använd men i gott skick ändå. Stickningarna är sydda i rosa och gränt och jättefina i hjärtformer. Självklart helt äkta, jag varken säljer och använder själv inga kopior. Är samlare av Mulberry väskor sen många år tillbaka. Kan naturligtvis få äktheten verifierad om så önskas av köparen, men detta är inte en modell som blivit kopierad heller. Maila / sms'a gärna för mera info.