Allt till salu inom "blocket se mulberry väska"

Sortering:
Mulberry väska
Bromma
Idag

Mulberry väska

1 500 kr
Blocket.se
Mulberry Bayswater
Lidingö
Idag

Mulberry Bayswater

3 500 kr
Blocket.se
vintage Mulberry
Solna
2 dagar

vintage Mulberry Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se
Mulberry Alexa
Norberg
4 dagar

Mulberry Alexa Visa liknande

11 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 19

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Solna

ORGINAL Mulberry Bayswater Leopard Ponnyskinn

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Saljer min nastan oanvanda Mulberry Bayswater i Ponnyskinn. Har haft den i ca 2 ar och har bara anvant den max 5 ganger. Inga repor eller skador. I nyskick! Liknande vaska finns aven ute nu i Mulberry butikerna, fast min Bayswater ar med storre leopard print. Kommer med dustbag etc. Orginalpris , special bestalld fran London, 1.295 euro. Har inte tagit bilder pa vaskan an, men laddar upp asap, eller maila mig sa skickar jag vidare!
8 000 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Älvsjö

Mulberry bayswater oak

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min Mulberry bayswater väska pga att den helt enkelt inte används så mycket som den förtjänar. Fick väskan i födelsedagspresent förra året men har inte använt den så mycket så den är fortfarande i jättefint skick. Lädret är mjukt och fint men inga repor eller skador. Färgen är oak och hänglås, nycklar, dustbag och carecard följer med, original. Perfekt julkapp! Hör av dig om du undrar något, kollar mailen dagligen Priset 2400 kr- kan sälja den för 2000 kr vid snabb affär, annars 2400 kr.
2 400 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Stockholms län

Mulberry (brun)

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, Säljer nu denna väska som ni ser på bilden åt en vän som bett mig hjälpa henne. Det är en Mulberry som är köpt i deras butik på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Priset var 8 000 kr och den är till 100 % original. Hon har tyvärr inte kvar kvittot till väskan. Vid behov så får ni självklart prata med henne, och vid eventuellt fler frågor få vi åka till en secondhand butik i Stockholms innerstad som får verifiera väskans äkthet. Priset är 3 900 kr! Den hämtas i södra Stockholm, men skickas den tillkommer fraktkostnad efter överenskommelse. Med vänliga hälsningar Tobias
3 900 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Västerås

Garanterat äkta Mulberry Araline väska

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Garanterat äkta (original) Mulberry Araline väska. Köpt på NK i Stockholm för fyra år sedan för 4 390 kr. Kvitto medföljer plus dustbag. Väskan är gjord i mjukaste skinn och har färgen "coconut" creme vit enligt mig. Väskan har några slitningar, dels så har några av fransarna gått av i "tofsarna" på väskan och på knuten på axelremmen så har det slitits bort färg. Inuti det minsta facket så har smink färgat av sig och det finns lite små slitningar på skinnet på själva väskan men inget som stör enligt mig. Måtten på väskan är cirka; bredd: 35 cm längd: 23cm. Måtten är ungefärliga eftersom det är svårt att mäta en påsig modell.
1 300 kr
Blocket.se

Orginal Mulberry Roxanne Väska Beige Läder

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Orginal Mulberry Roxanne som var en stor hit för någon säsong sen. Modellen känns fortfarande klassisk med tanke på färgen och passar jätte bra till att ha som en snygg vardags väska. Väskan är fortfarande väldigt fräsch men lite slitage förekommer. Färg: Beige Storlek ungefär: 34 cm lång, 19 cm hög, 18 cm bredd Handtag ungefär: 23 cm Material: Läder Kan även skickas via post men då ansvarar köparen för fraktavgift.
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj