Quantcast
Till salu inom: ”

mulberry lily säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Efter sommarens nya inköp rensas garderoben på pärlor. Jag säljer min äkta Mulberry Lily. Med följer kvitto, nyckelring och dustbag. Väskan kan bäras med fördel både över axeln och crossbody tack vare axelkedjan. Inköpt 2011 på NK i Göteborg. Nypris 6250 kr. JAG KÖPER ALDRIG KOPIOR OCH JAG SÄLJER ALDRIG KOPIOR. Väskan säljs fortfarande i andra färgkombinationer: http://www.mulberry.com/#/storefront/c6120/6037/morestyles/ Jag skickar gärna väskan men önskar förskottsbetalning samt rek, för din och min skull. Ca pris 100-150 kr Fraktkostnaden är svår att beräkna. Blir det mindre än angivet i annonsen återbetalar jag självklart mellanskillnaden. Välkomna att fråga om funderingar dyker upp!
Jag säljer en äkta Mulbery väska i modellen Lily i printed svart skinn. Klassisk model med fin kedja som kan bäras dubbel under armen eller enkel som en vanlig axelväska. Mycket användbar både på dag och kväll. Använd en gång, alla klisterlappar kvar på postman lock brickan och lås etc. Kommer komplett med carevard, store tag och dustbag samt kvitto. Ej byte. Storlek, 17x21x9 cm. Nypris på Mulberry Lily i printed leather var 775 euro nu =6630 kr, nu är den helt slutsåld överallt. Jättebilligt för denna som är helt i nyskick.
Säljer nu min original Mulberry Lily då den inte kommer till användning och därmed bara hänger här hemma. Är endast använd 2 kvällar. Den är köpt i Mulberrybutiken på Kastrup-flygplats i Danmark den 30/10-2011. Inköpspriset i svenska kr var 8350:- (7000dkk) Givetvis finns kvittot på denna väska! Vänligen/ Jennifer