Quantcast
Till salu inom: ”

mulberry lily säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Efter sommarens nya inköp rensas garderoben på pärlor. Jag säljer min äkta Mulberry Lily. Med följer kvitto, nyckelring och dustbag. Väskan kan bäras med fördel både över axeln och crossbody tack vare axelkedjan. Inköpt 2011 på NK i Göteborg. Nypris 6250 kr. JAG KÖPER ALDRIG KOPIOR OCH JAG SÄLJER ALDRIG KOPIOR. Väskan säljs fortfarande i andra färgkombinationer: http://www.mulberry.com/#/storefront/c6120/6037/morestyles/ Jag skickar gärna väskan men önskar förskottsbetalning samt rek, för din och min skull. Ca pris 100-150 kr Fraktkostnaden är svår att beräkna. Blir det mindre än angivet i annonsen återbetalar jag självklart mellanskillnaden. Välkomna att fråga om funderingar dyker upp!
Mulberry Lily (medium) i nyskick, använd ett fåtal gånger. Goat skinn Beige i färgen. (den beige färgen har en svag rosa ton) Axelrem i form av vävt skinn och guldkedja. Bred 24 cm, höjd 15, höjd med axelrem 15+ 50 cm, Har det klassiska postman låset i guld. Perfekt julklapp, det syns inte att den är använd, för mej är det fel storlek så jag har tröttnat på att ha den kvar. Dustbag medföljer. Köpt i Bath (Shepton Mallet utanför Bath) för ngr år sedan men kom inte i användning.
Säljer min Medium Lily från Mulberry. Väskan är inköp i juni 2014 för £850 och är varsamt använd. Några repor på låset som tyvärr är svåra att undvika, övrigt i väldigt fint skick. Med köpet följer dustbag och kvitto. -Väskan kan bäras över axeln eller över kroppen. -Axelremen är vävt läder och guldkedja -Postman lås stängning -Hängande fob med dolt hänglås -En intern ficka med blixtlås -Mockaklädd insida Höjd 20cm Bredd 28cm Djup 9cm Axelrem 29cm Ni kan läsa mer på http://www.mulberry.com/shop/womens-bags/shoulder-bags/medium-lily-mushroom-grey-small-classic-grain Vänligen Lotta