Quantcast
Till salu inom: ”

munchkin katt sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag och min sambo ska skaffa katt, och vi är väldigt intresserade av kattrasen Munchkin "Taxkatten". Vi bor i Jämtland och katten skulle få ett bra hem och bli välskött. Vid intresse av att sälja sin Munchkin till någon/några som kommer skämma bort den och ge den ett bra hem kan vända sig hit! Vi är öppna för förslag. Känner ni till en bra uppfödare (även utanför Sverige) tar vi gärna emot förslag. Nås på telefon och mail! Tack på förhand! MVH/ Kristoffer
Atlantis. 2005. 552 s. Inbunden. Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Boken följer ett litet och ofta ringaktat djur genom nästan två tusen år. Katten hade en viktig roll i det gamla Bondesverige men har fått en annan i det moderna samhället. Den har klättrat i statusträdet men är fortfarande omdiskuterad. Kattens historia följs i vetenskap och konst, litteratur, musik och film. Kvinnans och kattens emancipation är sammantvinnad och infaller lika sent. En lärdom av den här rikt illustrerade boken är att människorna inte går ensamma genom historien utan vi lever i ömsesidiga beroenden med djuren-vilket borde ge anledning till eftertanke. Författaren belönades 1992 med Augustpriset för det idéhistoriska verket "Gyllene Äpplen". Fraktpris 89:- med Schenker Privatpak.
Atlantis, Stockholm. | 2004 | Förlagets svarta pappband med blindpressad gulddekor och skyddsomslag. | 552 [1] s. | 91-7353-018-2 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska | Ämnesord: rea2008 | ------ Mer info: Har katten en historia? I så fall, här är den. Det betyder andra perspektiv, blänk i kattögat av tidigare seklers sätt att se på djuret, reflexer av hur människan förhållit sig till naturen men också till kulturen. För katten ingår också i människans värld. Den har inspirerat diktare och konstnärer, den har varit barnens käraste lekkamrat, och den har värmt gummans knä. Men katten berättar inte bara en idyllisk historia, eftersom den ringaktats och rådbråkats. Den är också ett rovdjur, råttans värsta fiende och dämed bondens vän. Och historien handlar om förändring: katten, kvinnan och barnet har erövrat ett bättre liv i Sverige un34808der sina snart två tusen år tillsammans. Den svenska katten har mycket att berätta. Allt finns dokumenterat i denna bok, som prövar ett nytt sätt att skriva historia. | LEVERANS: Denna bok skickar vi inom 1-2 vardagar.
Riba är en trevlig och härlig katt. Ras: Munchkin ålder: 4 månader vaccination, perfekt hälsa, stamtavla. Intresserade personer bör kontakta.
Den 1:a augusti blir mina småttingar leveransklara. De är då chippade, vaccinerade x2, avmaskade och veterinärbesiktade. Det är tre standard, alltså kortbenta och två non-standard (långbenta) Alma, Arthur och Alvin är kortbenta medan Antonio och Amor har normallånga ben. Han som är brunmaskad med vitt heter Alvin och är den försiktigaste av dom alla. Han sitter gärna i ett knä och tittar på när det händer något spännande. 12000 kr Han som med är med på de flesta bilder och har en röd färg med vitt heter Arthur och är en mästare på att njuta. 16000 kr Den svartvita kissen heter Alma och är en busig tjej. Men när hon vill kan hon också ligga och mysa i timmar. 18000 kr Antonio är svarttabby, har långa ben och älskar att vara med överallt. Han sover med mig och springer till ofta till dörren när jag kommer hem. 6000 kr Amor är en brunmaskad nonstandard. Han är en busig liten prick som gärna slappnar av på golvet där solen lyser som starkast. 6000 kr De är vana vid bil, buss, barn och olika sorters mat. Självklart rumsrena och vana vid kloklippning. För mer info eller bilder är det bara att ta kontakt. Sökord: Munchkin katt , kortbent , korta ben