Quantcast
Till salu inom: ”

savannah katt till salu sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Katt

Eda

Tidigare annonser till salu

Nu måste vi tyvärr sälja våra två honkatterSavannah och Sahara 5 år, pga flytt. Dom är keliga, lekfulla och jättemysiga. Båda är utmärkta råttjägare, då dom bott på landet hela tiden. Dom kan säljas var för sig men även tillsammans. Bild: Savannah till vänster och Sahara till höger. Båda är steriliserade och avmaskade. Priset är per styck.
De är 12 veckor gamla, de är mycket lekfull och umgicks, de älskar att leka i huset och med andra husdjur, de är två av dem till man och kvinna. De microchiped och är aktuell alla på skott och vacciner. Vänligen kontakta om du behöver någon av dem.
P g a allergi måste vi tyvärr hitta ett nytt kärleksfullt hem till våra kastrerade, korthåriga bengal/burmakatter (blandras). De är innekatter, men har varit ute i koppel många gånger, och är utekatter hos släkten, och det älskar de! Vi skulle helst se att de fick komma ut på landet med möjlighet att gå ut. De är jättesnälla med barn och är väldigt lydiga och följsamma dock en hel del bus ibland. Är otroligt tillgivna och gosiga, och älskar uppmärksamhet! Så gillar du att ligga och mysa med en katt i knät om kvällen så har du hittat rätt katter. Savannah och Snäckan är vaccinerade och id-chippade samt försäkrade hos agria. Alla uppstartskostnader som följer när man skaffar kattungar (inkl gnäll om nätterna och skrik när de blir könsmogna) slipper man. De älskar när man leker med dem och får jaga olika snören och leksaker. Bor du ute på landet och känner att du är intresserad av att ta hand om Savannah och Snäckan och kan erbjuda ett kärleksfullt och permanent hem hör jättegärna av dig! Om du är intresserad så skicka ett mail och skriv vad du har att erbjuda.
Jag bor i Lund. Jag är ensamstående, 41 år, > utbildad jurist och jobbar mestadels hemifrån. > Jag bor i en tvåa på markplan med egen gård och ett kvarter till den stora stadsparken där jag promenerar regelbundet. > > Jag har haft katt tidigare. En bondkatt som > barn som var en familjemedlem i 17 år. Jag > hade två svarta katter med en flickvän som > hon tog skötseln av när vi separerade. Jag är > väldigt förtjust i katter över huvud taget. > > Jag har länge funderat på att skaffa en > bengalkatt eller en Savannah. Jag gillar att de är intelligenta, > nyfikna sociala och ibland är intresserade av > att lära sig trick. Jag skulle tycka det var bra att > ha en katt som man kan ta med sig och gå > omkring med i stadsparken för motion och > utevistelse. Jag bor som sagt på markplan och har en > inhägnad innergård och det vore fint om katten > kunde gå lös eller med koppel därinne under > uppsikt. Mina föräldrar har 2 sommar hus på > landet (min mor har egen katt där). Kanske kan > min katt gå lös där? Jag har bekanta i huset > som kan agera kattvakt om jag måste åka bort > en långhelg någon gång. Kort sagt har jag > goda förutsättningar för att ha katt fast jag bor > i stan. Hör av er om ni har en fin bengal eller savannah ni vill sälja. > > Vänliga hälsningar > > Henrik Rothén
Hej! Jag ska studera utomlands under 3 års tid och söker därför en fodervärd till mina två katter. Katterna är snart 2 år (i januari). De är väldigt aktiva och tycker om massvis med uppmärksamhet och lek. Det är en honkatt och en hankatt. Båda kastrerades vid 6 månaders ålder. De tycker om att kela och är sociala. Kommer gärna upp och sätter sig i knät när man äter frukost på morgonen eller kommer och lägger sig i sängen när man läser en bok. Dessa katter är av rasen Savannah (http://sv.wikipedia.org/wiki/Savannah_%28kattras%29) De är den 5:e generationen från vildkatt, vilket betyder att de är lagliga i Sverige (tidigare generationer är inte lagliga). Storleksmässigt så är de ungefär som 'vanliga' katter. De har väldigt lång och slank kropp långa ben och stora öron, men de väger inte så mycket. Honkatten normalstor för en honkatt och hankatten är som en stor bondkatt. Stamtavla finns. Som fodervärd kommer du att ansvara för katterna och de kostnaderna som tillkommer med att ha dessa, såsom försäkring, foder och kattsand men jag kommer fortfarande vara ägare. Hör av dig vid frågor. Nås på epost Med vänlig hälsning Simon