Quantcast
Till salu inom: ”

musicman säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har en gammal Musicman HD130-topp som jag funderar på att sälja för att den inte passar till den sortens musik jag spelar. Har gått från surf/rock till punk/rock/metal och då gör den helt enkelt inte jobbet längre. Det är en 130-watts hybridtopp från -78 har jag för mig, osäker på årtalet. Toppen finns i Stenungsund, ca. 5 mil norr om Göteborg och jag skickar inte gärna iväg den. Prisidé: 4500:-, eller byte med en tyngre topp (inte viktmässigt ).
Steve Morse Y2D i färgen De Purple. En gitar i superlkvalitet tillverkad i San Luis Obispo USA. Skicket är myclet bra utan dings. Läs mer på http://www.music-man.com/instruments/guitars/steve-morse-y2d.html eller se Steve berätta om gitarren http://www.youtube.com/watch?v=1lWaVWzHao0&feature=youtube_gdata_player. Kostar ny ca 23000 kr. Gitarren finns för provspelning i Ås utanför Östersund. Om intresse finns så kan jag ta med gitarren till Uppsala helgen 16-17 juli men då behöver jag veta det senast 15.00 fredag 15 juli.
Rykande färsk fantastisk gitarr. En värsting bland MusicMan's John Petrucci-serie. Baseras på en Ball Family Reserve JPX, med kropp i Basswood med topp i lönn samt ett Mahogny-block centrerat i kroppen. Hals i Mahogny samt greppbräda i Ebenholz . Pickups: DiMarzio Crunch Lab i stall samt Liquifire i halsläge + inbyggt Piezo-system. Lyxigt Hardcase ingår. Rek Pris 30.450:- Vårt pris 25.995:- 3 års garanti mot fabr fel samt självfallet skräddarsydd professionell setup.