Quantcast
Till salu inom: ”

musicman säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har en gammal Musicman HD130-topp som jag funderar på att sälja för att den inte passar till den sortens musik jag spelar. Har gått från surf/rock till punk/rock/metal och då gör den helt enkelt inte jobbet längre. Det är en 130-watts hybridtopp från -78 har jag för mig, osäker på årtalet. Toppen finns i Stenungsund, ca. 5 mil norr om Göteborg och jag skickar inte gärna iväg den. Prisidé: 4500:-, eller byte med en tyngre topp (inte viktmässigt ).
Steve Morse Y2D i färgen De Purple. En gitar i superlkvalitet tillverkad i San Luis Obispo USA. Skicket är myclet bra utan dings. Läs mer på http://www.music-man.com/instruments/guitars/steve-morse-y2d.html eller se Steve berätta om gitarren http://www.youtube.com/watch?v=1lWaVWzHao0&feature=youtube_gdata_player. Kostar ny ca 23000 kr. Gitarren finns för provspelning i Ås utanför Östersund. Om intresse finns så kan jag ta med gitarren till Uppsala helgen 16-17 juli men då behöver jag veta det senast 15.00 fredag 15 juli.
Ax40 "Van halen" gurran mycket trevlig gitarr musicmans svar på en gitarr som nästan alla kan köpa trä bitarna görs i indonesien men sätts i hopp i Kalifornien och gitarren slut justeras där av musicman själva mycket bra byggen.Den har nån skavank bak på kroppen men annars i bra skick 25,5 skala basswood kropp Lönn topp asymetrisk halsprofil ligger mycket bra i handen music man electronik 1 volym 3 läges switch med följande gigbag Ny pris 8995:- Pris 4750:- Mer bilder kan skickas Nås efter 19.00 på telefon men läser mejlen ofta
En höjdare bland fender gitarrer , halsen från Custom är inte lik nån annan fender , mer lättspelad hals finns ej :-) det är härligt åldrad och sliten på snyggt sätt , en riktig relic !!! En sån idag relicad kostar skortan . Jag är mer intresserad av byte än av försäljning men vid försäljning är det bud som gäller . Byte , ibanez jem eller nån annan modell av kvalité , gibson , musicman , eller annan rockigare gitarr . Gitarren är såklart us made !
Rykande färsk fantastisk gitarr. En värsting bland MusicMan's John Petrucci-serie. Baseras på en Ball Family Reserve JPX, med kropp i Basswood med topp i lönn samt ett Mahogny-block centrerat i kroppen. Hals i Mahogny samt greppbräda i Ebenholz . Pickups: DiMarzio Crunch Lab i stall samt Liquifire i halsläge + inbyggt Piezo-system. Lyxigt Hardcase ingår. Rek Pris 30.450:- Vårt pris 25.995:- 3 års garanti mot fabr fel samt självfallet skräddarsydd professionell setup.