Quantcast
Till salu inom: ”

mustang moped säljes

Tidigare annonser till salu

Jag vet nästan ingenting om den. Jag fick den för ca 5 år sedan. Och hade tänkt att renovera den. Men det har inte blivit av, så den har bara stått i garaget. Den startar ej. Och jag tror att den är ganska komplett. Men ser risig ut. Någon kanske vill rädda den till eftervärlden. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mustang Mamba säljes i nästan orört originalskick, har haft mopeden i familjen i 35 år. Den köptes år 1977, av den första ägaren som ägde moppen under ett år. - Tjejkörd - Endast två ägare - Förvarad i garage under alla år Bytt: - Däck - Bensinkran Bör ses! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mycket fin Mustang Mamba 3. Helt otrimmad = vilda 35 km i timmen! Allt funkar: hel/halvljus,bak/bromsljus,tuta samt båda orginallåsen. Är i ett så orginallikt utseende som möjligt samt att det mesta på moppen är orginaldelar. En kanon moppe helt enkelt. Medföljer gör även matchande hjälm & bensindunk. Samt vid snabb & smidig affär medföljer även en 3 växlad rundmotor med athena 50cc trimcylinder & 15mm fugge.(saknar kick-kåpa) motorstället ingår såklart! Inga byten tack!
Alltså jag vill byta min Mamba mot en annan moped ! Då jag har 2 st Mamba tänkte jag testa något nytt. Den om är aktuell är i bra bruksskick. Mycket nya delar och den går som en klocka. Jag vet vad en Mamba är värd. Så inga skam förslag tack. Vet inte riktigt vad jag söker. Men det ska vara i bra skick och fullt fungerande. Inga plastmopeder. 60 talare i fint skick är intressant. Dom seriösa får såklart bilder. Jag söker inga nya mailvänner...eller däcksparkare.
Kadett som har klarat sig bra från rost ett litet hål i vänster tröskel tektyl behanlad ett fler tal gånger bilen har varit i samma familj sen ny. Nu har den stått still i 2år så lite service är nog inte fel. Ev byte tex moped crecsent compakt eller mustang mamba eller någon bra åkgrässklippare tex stiga villa. Eller någon cross enduro. Eller något annat roligt på hjul. Tele 050140283. 0702004589