Quantcast
Till salu inom: ”

myntsamlare malmö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En helt fanstastiskt trevlig lägenhet med Folkets park och Möllevångstorget utanför dörren... Lång hall där sovrum 1, badrum och kök ligger på rad på den högra sidan. 2 trappsteg ner ligger stor klädkammare, vardagsrum och sovrum 2. Stora fönster i alla rum vilket ger ett fint ljusinsläpp. Högt i tak. Drygt 5 min promenad bort ligger Pildammsparken. En liten oas mitt i Malmö där det anordnas mycket musik- och teaterevenemang på sommarhalvåret. Nu är det ännu närmare till både Danmark och resten av Sverige i och med den nybyggda Citytunneln. Station Malmö Triangeln ligger knappt 5 min promenad bort. Att bo på Möllan innebär närhet till många restauranger och diverse butiker. OBS!!!! Byte är aktuellt tidigast Juni 2011.
Adeon Sweden AB är ett av landets snabbast växande callcenter som nu håller på att expandera. Vi finns i våra nyrenoverade lokaler mitt i centrala Malmö.Vi söker nu nya drivna medarbetare som brinner för försäljning till vårt redan befintliga säljteam.Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ringa till befintliga samt nya kunder och erbjuda väldigt förmånliga "prova-på-paket" till både män och kvinnor.Dina kvalitéer är:- Att du är driven och målmedveten- Att du alltid tar jobber på största allvar- Att du är en positiv person som gärna sprider entusiasm till andra medarbetare- Att du talar flytande svenska då arbetet sker via telefon- Att du är en tävlingsmänniska som gillar att arbeta mot uppsatta målÄr du personen vi söker erbjuder vi dig:- Väldigt god stämning på arbetsplatsen- Mycket frihet under ansvar där du ansvarar för att dina uppsatta mål ska sättas- Väldigt generös lönemodell där du påverkar hur mycket du ska ha i lön- Utvecklingsmöjliheter både på det personliga och det karriärsmässiga planet- En arbetsplats där egna initiativ uppmuntras och uppskattasÄr du personen vi söker? Tveka inte, skicka in ditt CV samt personliga brev så kontaktar vi dig.Vi erbjuder både heltid och deltid och arbetstiderna är Sön-Tors 13:00-21:00 respektive Sön-Tors 17:00-21:00Tjänsten skall tillsättas omgående.
Charmig liten 1:a i ett lugnt och trevligt område i Malmö. Resturang, pizzeria, ICA supermarket, apotek, blomsteraffär, bageri och en OKQ8 inom en radie av 50 m. Busshållplasten Bellevueallen ligger 20 m från huset och det tar 15 min in till Malmö C, bussarna går frekvent. Lägenheter är inte stor men erbjuder mycket för pengarna. stora ny fönster som är uppsatta sommarn 2010 och släpper in mycket ljus, hallen är liten med en stor garderob med plats för mycket. Badrummet är förvånadsvärd stor med tanke på den lilla ytan och i strålande skick. Rökfri och djurfri. Jag rekommenderar att man kommer och tittar förbi för att låta ögonen bedöma lägenheten. I hyran som ligger på 2500 kr ingår värme, vatten och kabeltv en dunder hyra!
Malmö mynthandel, 1983. 110 sid. Blockband. Nära nyckick; märke efter prisetikett på bakre pärm.
Malmö mynthandel, 1983. 110 s. Häftad. Gott skick.