Quantcast
Till salu inom: ”

new yorker väska säljes

Coyote Ugly
F
Blekinge län
NYPD väska

Stockholm

Tidigare annonser till salu

ett år gammal John varvatos-väska (äkta) Nypris : 550 $ dvs 3600- 4100kronor väskan är i gott skick och inte så använd Inga fläckar och är gjord av läder Väskan kommer från New york och är designad av John varvatos Anlednig till att jag säljer väskan är att jag inte använder väskan. väskan är för både män och kvinnor. Exemplaret från damernas värd. Betalas gärna med kontanter För bild på ett nytt väsk exemplar : http://www.johnvarvatos.com/North_South_Flat_File_/pd/c/35/np/35/p/1781.html först till kvarn gäller. Mvh Viktoria
Jag säljer nu mitt PSP p.g.a att jag har tappat intresset. Det finns inga repor eller skador på PSP'n samt spelen funkar som dom ska. Det ingår en PSP väska en laddare samt ett minneskort på 4 gb värt c.a 290 kr. Här är spelen: Def Jam Fight For New York ATV Offroad Fury Blazin' Trails MX Vs. ATV On The Edge Burnout Legends Gangs Of London Alla spelen är självklart Orginal.
Väskan är i modellen Classic Q Groovee, färg brun. Inköpt på Marc by Jacobs butiken i New York för ca 1,5 år sedan. Fått den som gåva men säljer den nu eftersom den har legat mest i min garderob. Den är använd ett fåtal gånger, som nyskick. Dustbag finns. Pris: 2300 kr Plånbok: 700 kr Vid eventuell frakt, så står köparen för den. Seriösa köpare tack!
Elegant Marc Jacobs väska i finaste skinn. Inköpt i New York i september i Neiman Marcus butik för 378 dollar av min dotter som present till mig. Väskan är tyvärr inte i min stil. Måtten är ungefär 26 cm lång 15 cm bred 17 cm hög Axelbandet är ca100 cm Jag säljer väskan för 1.800 kr eller högsbjudande Maila eller ring 0768 755847 vid intresse!