Quantcast
Till salu inom: ”

nk bord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bord
F
Tingsryd
Bord+4 stolar
F
Västra Götalands län
Nytt bord
F
Simrishamn
Bord
F
Norrköping
Bord och stolar
F
Västra Götalands län
Bord
F
Nyköping
Bord och stolar
F
Uppsala

Tidigare annonser till salu

Hej! Kollar intresset för mitt fina Stig Lindberg bord som är DET enda i sitt slag! Finns bara i ett exemplar med dessa stringben! 1953, Stig Lindberg för NK och David Rosén. Lånad bild men det är mitt bord på bilden för det är det enda som finns och det står varsamt förvarat för tillfället! Kan skickas! Är inte i behov av pengar och detta bordet har stort affektionsvärde hos mig, så jag tar inte emot skambud! Ta chansen att äga något unikt och som stiger i pris för varje år! Bara att höra av sig! Mvh Adam
Nu säljer vi våra charmiga stolar som en gång i tiden inhandlats på NK. Två av stolarna är i behov av att limmas i ryggen. På samtliga stolar har färgen börjat flagna, men vi har klätt om dom i ett fint grönt tyg. Pris för de två stolarna som är hela är 200 kr styck. Priset för de som behöver limmas är 100 kr styck. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer tre olika modeller av stolar: Bild 1-3: Två stolar, 30-40-talet, från NK. Behöver kläs om men är i övrigt i bra skick. Varmt, fint träslag (körsbär?). Säljes för 400 kr för båda tillsammans. Bild 4: Stol från Inneboende i svart syntetläderklädsel. Svag repa i klädsel på framsidan av ryggen, i övrigt i jättefint skick. Nypris 1200 kr, säljes för 200 kr. Bild 5: Stol "Stefan" från IKEA. Ouppackad. Nypris 149 kr, säljes för 100 kr.
Två stolar av hög kvalitet säljes. InköptaNK 2008 och väl omhändertagna. Superbekväma snygga stolar med hög rygg, läder/skinnklädsel och som dessvärre måste säljas pga flytt. Stolarna kostade över 4000 kronor styck när de köptes och säljes nu för 600 kronor per styck. Ett riktigt bra pris för dessa stolar. Prutat och klart. Sitthöjd: ca 47 cm Smsa är att föredra om du är intresserad.
Säljer ett soffbord från 1900-talets mitt. InköptNK någongång på 60-talet. Skivan fanerad med valnöt. Kopplad benställning av betsad bok. Fotavslutningar med mässingshylsor. Längd 120. Bredd 85. Höjd 59 cm. Modellen avbildad i 1953 års Önskehems-katalog. Visst slitage med repor och märken. Bordet hämtas av köparen i min bostad vid Slussen, 4 trappor det är tveksamt om det går in i hissen. Kontakta mig helst via mejl eller sms, eftersom jag ibland har svårt att svara i telefon på arbetstid.