Quantcast
Till salu inom

"norrbottenspets säljes"

Arjeplog
2 dagar

Norrbottenspets valppar

ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Sollefteå

Norrbottenspets

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Säljer våran Norrbottenspets tik, Inka född-07. Renrasig, något mindre i kroppen än rasstandard. Visar god jaktlust, har dock inte haft tid att vara ute så mycket. Fin stamtavla med meriterande föräldrar, Rönnbäckens Olle SUCH SJCH och Raskflons Kirja. Mycket snäll och social hund. Van och snäll med barn, andra hundar och katter. Vi önskar att hon får komma till ett hem där det finns mera tid för henne och att hon får vara ute i skog och mark.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västerbottens län

Norrbottenspets

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Har en nobbs valp till salu då jag inte lyckats hitta ett bra hem till henne. Min önskan är att hon får komma till ett aktivt hem där hon ges chansen att jaga samt får vara en stor del av familjen. Jag är mån om vart hon hamnar och det är inte först till kvarn som gäller. Hon blir åtta veckor imorgon och kan hämtas tidigast i helgen om rätt person dyker upp. Hon är registrerad i skk, veterinärbesiktad, vaccinerad samt chipmärkt och doldafel försäkrad i tre år. Ring för info
9 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västernorrlands län

Norrbottenspets

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Pötbobäckens Roy är till salu. En mycket trevlig och okomplicerad hund på 1,5 år. Fungerar bra i jakten. I familjen är han en fantastisk familjehund som trivs med såväl andra hundar som katter och barn. Säljes på grund av flytt. Biabädd och hundbur till bilen följer med honom. Ring om du har ett jaktintresse och kan erbjuda ett aktivt hem med mycket kärlek. 070-2818685 alt 070-5251680
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Skellefteå

Norrbottenspets

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Söker ett nytt hem för vår familjehund som är väldigt snäll och uppväxt med barn. Vi känner dock att han behöver mer tid och omtanke än vad vi just nu hinner ge honom. Han blir 2 år i april. Ouzo finns i Skellefteå. Han är van att få vara med i skog o mark. Trots en del jakttimmar och att han skäller tjäder har ingen fågel fällts regelrätt för honom. Det beror nog dock inte på hunden..... Han kostar pengar men det är inte det viktigaste. Det kan alltid diskuteras. Stamtavla. Tjärbäckens Ouzo.
9 000 kr
Blocket.se

Blandrasvalpar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Nu är det bara Avalon kvar. Han är född den 4 juni och det är hög tid för honom att flytta hemifrån. Han är blandning av coonhound, norrbottenspets och jämthund. Avalon kommer att blir mellanstor och väga omkring 20 kg som vuxen. Han är mycket social och trevliga. Går på koppelpromenader varje dag men fungerar även att ha lös då han kommer på inkallning. Han passar dig som är aktiv med din hund. Säljes endast till person med hundvana. Vid leverans är han chippade, veterinärbesiktigade, avmaskade.
3 500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord