Quantcast
Till salu inom: ”

norrbottenspets säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer våran Norrbottenspets tik, Inka född-07. Renrasig, något mindre i kroppen än rasstandard. Visar god jaktlust, har dock inte haft tid att vara ute så mycket. Fin stamtavla med meriterande föräldrar, Rönnbäckens Olle SUCH SJCH och Raskflons Kirja. Mycket snäll och social hund. Van och snäll med barn, andra hundar och katter. Vi önskar att hon får komma till ett hem där det finns mera tid för henne och att hon får vara ute i skog och mark.
Söker ett nytt hem för vår familjehund som är väldigt snäll och uppväxt med barn. Vi känner dock att han behöver mer tid och omtanke än vad vi just nu hinner ge honom. Han blir 2 år i april. Ouzo finns i Skellefteå. Han är van att få vara med i skog o mark. Trots en del jakttimmar och att han skäller tjäder har ingen fågel fällts regelrätt för honom. Det beror nog dock inte på hunden..... Han kostar pengar men det är inte det viktigaste. Det kan alltid diskuteras. Stamtavla. Tjärbäckens Ouzo.
Nu är det bara Avalon kvar. Han är född den 4 juni och det är hög tid för honom att flytta hemifrån. Han är blandning av coonhound, norrbottenspets och jämthund. Avalon kommer att blir mellanstor och väga omkring 20 kg som vuxen. Han är mycket social och trevliga. Går på koppelpromenader varje dag men fungerar även att ha lös då han kommer på inkallning. Han passar dig som är aktiv med din hund. Säljes endast till person med hundvana. Vid leverans är han chippade, veterinärbesiktigade, avmaskade.

... eller prova att söka på norrbottenspets valpar