Allt till salu inom "karelsk björnhund"

Sortering:
Goldenblandisar
Lidköping
1 månader

Goldenblandisar

8 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Sävsjö

Rysk Stövare/Karelsk Björnhund

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Pga tidsbrist säljer vi nu vår hund. Viggo är 19 månader och blandras mellan ovanstående raser. Han är mycket lugn och van vid barn, har fungerat suveränt som en familjemedlem. Viggo är ca. 65 cm i mankhöjd och väger runt 30 kg. Viggo har ett stort intresse för jakt och är framavlad för rovdjursjakt, dessvärre har inte tiden funnits i familjen att jaga så mycket som önskas eller krävs. Viggo kommer på inkallning utan några helst problem, driver allt men har inte tränats i spårning. Naturligtvis är Viggo chippad och vaccinerad. Vår stora önskan är att Viggo kommer till ett hem med stort jakt och hundintresse, därför endast seriösa svar.
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Norsjö

Karelare, jakthund, karelsk björnhund

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hund för jakt, född 2010-11-17. Fadern mycket bra älghund med mer än 25 skjutna på fast stånd och ytterligare ett antal av passkyttar vid gångstånd. Modern finskregistrerad och visat goda anlag vid första jakterna som var 2010. "Valpen" till salu för att tilltänkte köparen köpte annan karelare närmare boendeorten. Valpen är vaccinerad två gånger, chipad och har doldafelförsäkring i Agria. Valpen finns just nu i Risliden NORSJÖ (Västerbotten). Far: Älgforsens Sako S42960/2003 Mor: Ronja, FIN44093/08, SE11281/2011 Hund för jakt, född 2010-11-17.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Lycksele

Karelsk Björnhund/Alaskan malamute

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
vi har 2 valpar kvar, pga oseriösa köpare. 1 grå hane med vita ben (han som har tassen mot stängslet) 1 svart/vit tik Levereras omgående, chippade och avmaskade vaccinerade och besiktigade. Mamman Alaskan Malamute Pappan Karelsk Björnhund Båda sociala och trevliga familjehundar Om ni har några funderingar kan ni nå mig på 0702234310 Och hanhundsägaren på 0730830315 Endast seriösa köpare som tänkt igenom beslutet att skaffa hund
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Halmstad

Karelsk björnhund/border collie

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan. Jag har en hane på 2,5 år som jag skaffade som kompis till min tik men då dom inte går ihop måste jag göra mig av med honom. Han är väldigt snäll, barnvänlig, försiktig men med mycket energi och älskar att busa. Har du annan hund så är det inga problem det är min tik som inte tycker att det är okej. Hör av dig så berättar jag mer. Mvh Emelie och Wille!
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kungsbacka

Super fina blandrasvalpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Vi har 2 st blandras valpar kvar det är en tik (bilden med hund mot vägg) och en hane (bild med hund på gräs). Valparna är födda 30/3. Är vaccinerade första gången samt chippade och veterinärbesiktigade den 25/5. Bägge valparna är sociala, pigga, vana vid barn och katter. Mamman är en blandning mellan bordercollie, karelsk björnhund och labrador. Pappan är norsk buhund. Både mamman och pappan är mycket trevliga och inga skälliga hundar. Även pappan kan man få träffa vid besök.
4 500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj