Quantcast
Till salu inom: ”

norrgavel blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pysselset

Kristianstad

Tidigare annonser till salu

Inköpt på Norrgavel 2013 för 7000kr. Kemtvättad och förvarad i plast. Lite använd. Om mattan: Strimma matta från Kateha, designad av Erika Lagerbielke.Denna mattan är en lek med linjer och ytor. Mattan är handvävd i 100% ull på linnevarp som avslutas med en fin linnekant och har breda ytor i naturvitt och färg. Vilket ger liv och rörelse i samspelet med distinkta svarta linjer. Finnes i Kungsladugård, Göteborg. Mvh Pierre
En mkt fin stol klädd i Josef Franks Vegetable Tree (lin) från Svenskt tenn. Målad i Norrgavels äggoljetempera vit.
MYcket fräsch matgrupp i björk. Bord (Norrgavel) 66 x 180 cm och sex stolar (IKEA) med hög rygg och ljust tyg på sits.
Vi gör om hemma och har bestämt oss för att sälja vår fina Kateha matta. Mattan är köpt på Norrgavel i Malmö för ca 2 år sedan. 170 x 240 cm Mattan är använd och har fått en snygg slitning. Nypris: 5500kr Pris: 3000kr!! (prutat och klart) Först till kvarn.. Mattan finns att köpa och hämta i Höllviken.
Bänk i mycket fint skick från Norrgavel säljes. Skivan är i björk. Färg på benen är åt brunt/rostrött (tempera färg). Längd 120 cm, djup 41 cm, höjd ink ben 43 cm Pris: 3000 kr (sänkt från 3500) --------------------------------------------- Säljer också ett pottskåp i furu från Ikea. Längd 43 cm, djup 30 cm, höjd ink ben 60 cm. Pris: 150 kr Endast mailkontakt.