Quantcast
Till salu inom: ”

novafon blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ny Novafon MK-3 Novafon är en precisionsbyggd apparat för lindring av smärta och sårbehandling. Den producerar ljuvågor (100 - 10.000 Hz - kallas Intraljud) och är extremt effektivt för egen behandling av smärtproblem. Ingen risk för biverkningar. Intraljud har använts sen 40 år tillbaka och några skadeverkningar har aldrig rapporterats. Novafon är den enda ljudvågsapparat som fått CE-godkännelse för elektromedicinsk terapi ! 1950 SEK
Intraljudsbehandling med Novafon. Smärtlindring utan medicin för alla typer av muskel och ledvärk. Min hund har lidit av smärta i ryggen pga. spondylos och haft muskelinflammation. Min fysioterapeut rekommenderade mig Novafon och den har varit helt fantastisk mot hans smärta. Nu säljer jag min Novafon för min hund gick bort för en tid sedan men jag hoppas att den kan göra underverk för andra med muskel och ledvärk. Den fungerar även utmärkt till människor. Har kvitto och instruktionsbok kvar.
Novafon är en apparat för lindring av smärta och sårbehandling. Den producerar ljuvågor (100 - 10.000 Hz - kallas Intraljud) och är effektivt för egen behandling av smärtproblem. Kan också användas till hund eller häst. Se www.hundkuranten.se för mer info. Manual till hund medföljer. Novafonen är i nyskick. Nypris 2 500 kr, säljes för 2 000 kr.
Köpte en novafon att använda på min hund efter operation, men hon ogillar den. endast provat den fåtal gånger, så den är i helt nyskick. det är bara att maila vid intresse!