Quantcast
Till salu inom: ”

ny chinchilla bur till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stor Bur

Malmö
Hund bur

Varberg

Tidigare annonser till salu

Hej, jag säljer mina chinchillor på grund av tidsbrist! Två chinchillor, Ella 1,5 år och Gin 12 veckor vid köp. Med bur. 900 kronor. Säljes tidigast 18 maj. En chinchilla, Alvin 5 år med bur. 400 kronor. En chinchilla Tonic 12 veckor vid köp. 200 kronor. Säljes tidigast 18 maj. Ev. Alvin & Tonic med bur. 600 kr. Säljes tidigast 18 maj. Är in intresserade och vill ha mer info om chinchillorna så hör av er till mig. Så berättar jag mer! Pris kan diskuteras, bara de kommer till bra hem!
Har en trevlig standardgrå chinchilla hona som tyvärr är ensam, hon letar nytt boende då vi ska flytta och inte får plats med hennes bur i lägenheten. Hon vill eller ska ej leva ensam så kravet är att du har en hona till eller kommer skaffa en. Hon ska ej avlas på! Hon tar med sin stora hembyggda bur med godkända mått för minst 3 chinchillor. Bild finns på min hemsida www.marwins.se Annonsen har legat ute länge nu och till helgen byter vi bostad ...
Måste nu tyvärr hitta ett nytt hem åt min älskling. Jag kräver att den nya ägare ska veta hur dem bör behandlas. Han säljs enbart för att tiden inte längre räcker till. Han säljes endast med sin bur! Han trivs bäst utan andra chinchillor men vill den nya ägaren testa är det upp till dem. Han har stamtavla! ej försäkrad. Skriv gärna info om er själva så ringer JAG upp! frågor får ni gärna ställa!
S* Atlantis Rowan och S*Atlantis Rhonwen söker ett nytt, gott hem. Deras färger är Grey Ebony respektive Dark Ebony. De är kullsyskon och födda 20110120. Rowan och Rhonwen är båda väldigt charmiga, sociala och så gott som alltid på bra humör, men det har tyvärr blivit ohållbart att ha dem i min lägenhet. Bur och tillbehör medföljer om så önskas. Pris 2000 kr, men kan diskuteras. Det viktigaste är att de får ett gott hem! Endast seriösa svar. Maila mig gärna för mer information.
Två chinchillor, mor o dotter, säljes pga allergi. De är trevliga, snälla och nyfikna! Mamman är ca 2 år och ungen är snart 6 mån. De äter hö och pellets och är väldigt lätta att sköta! Luktar inte och de ska vara allergivänliga, men det funkade tyvärr inte hos oss:( Säljes med stor och bra bur! Fler bilder kan mailas. Mvh en sorgsen familj