Till salu inom

"chinchilla bur säljes"

Skövde
Igår

Grå Jako

15 000 kr
Blocket.se
Hässleholm
Igår

Kaninbur Ferplast

350 kr
Blocket.se
Tumba
Igår

Kaniner säljes

1 000 kr
Blocket.se
Staffanstorp
Igår

Vitbukspapegoja

10 000 kr
Blocket.se
Järfälla
Igår

Hamsterbur + tillbehör

500 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
9 dagar

Två chinchillor söker nytt hem

2 700 kr
Blocket.se
Trosa
Igår

4Pets Pro 3 large hundbur

2 100 kr
Blocket.se
Igår

Ikea Bestå Burs Skrivbord

450 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Essunga

Chinchilla bur

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Har en ritkigt chinchilla bur som jag nu ska sälja pga att den dog för ett tag sen och jag ej har plats för den längre. Buren är med svart galler och ljusgrå plast botten med rätt så hög kan. Det finns 2st avsattser i buren som man kan reglera själv och det medföljer en vatten flaska oxå =) Buren är mycket fin. Hade tänkt mig 1500kr men billigare vid snabb affär =) Nås på både telefon och mail. Kan skicka kort med =)
1 500 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Göteborg

Söta chinchillor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
har 2st chinchillor på 4år, det är 2st tikar. köpte dom hos en uppfödare utanför Göteborg, dom är väldigt sociala och gillar att springa löst hemma. dom har aldrig parats. köparen får med bur , vattenflaska matskål , saltsten och sandkar där dom badar. säljer dom ej separat för dom har varit med varan sen dag 1, den ljusa heter Molly och den mörka heter elvisa .. priset kan diskuteras :)
1 500 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Södermanlands län

Underbara chinchillor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Har två helt underbara chinchillor till salu. Två hanar som fungerar perfekt ihop. Bur och tillbehör ingår i priset. Nasse heter den svarta och Ludde heter den vita. Nasse är ca 3 år gammal och jag har papper på han om födelsedag osv. Ludde är ca 4 år gammal. Tyvärr så måste jag sälja dom för att jag inte har tid. Och dom behöver någon som bryr sig extra mycket och har tid för dom. Vill du veta mer så är det bara och ringa. Jag läser inte mailen så ofta.
1 500 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Malmö

Stor rymlig bur

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Jag har tidigare haft 2 chinchillor men säljer nu buren då jag inte har kvar djuren. Som ni kan se på bilden så är det en ordentligt stor och modern bur på 2 plan som är enkel att rengöra. Passar perfekt till chinchillor, råttor och andra djur som kräver lite större plats eller ägare som vill skämma bort sina små vänner. Buren köptes 2008 för 3800kr men jag säljer den nu för 1000kr eller högstbjudande
1 000 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Stockholm

Chinchillahona söker kväll- /nattsällskap

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Hej! Jag har en hona på 8 år som skulle behöva komma till någon som är lite mer kvällspigg och kan vara i närheten när hon är ute och "motionerar" på golvet på kvällarna. Hon har ingen chinchilla kompis och behöver därför extra mycket sällskap av människan (ser gärna att hon får en chinchillakompis). Hon är van att springa lös med katter, hundar och barn. Men chinchillor är ingen barnleksak, säljer endast till vuxna. Bur, vattenflaska, hö, matskål, sandbad och pellets får hon med sig.
50 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj