Quantcast
Till salu inom: ”

derbi senda drd limited edition säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej säljer nu min moped då det är dags för bilkörkort. Mopeden är välskött och går fint. Den har gått 460 mil och har första servicen genomförts. Nytt batteri. och har även två skivbromsar på framhjulet. Har stått i garage under tiden som den inte har körts. "Ny pris 33 990:-" För mer bilder och info ring, smsa eller maila. Bör ses och provköras!
Derbi Senda Drd "limited edition"  Mopeden är original. Det är ett underliggande rör (original rör) Bromsskiva bak är helt nytt Det med följer en hjälm ( se bild ) CE märkt, som är märket Lazer så det är bra kvalité på den. Det medföljer även ett ABUS lås.  hör gärna av dig vid frågor Pris kan diskuteras vid snabb affär!  Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min EU-moped, en Derbi Senda DRD Limited Edition -05, uttagen -06. En av endast 999 med samma modell. Mätarställning 1086 mil. Hjälm och klass tre-lås ingår. Fräsch och välhållen, startar alltid och går mycket bra. Servad på mopedverkstad regelbundet. Ring för visning!
Hejsan, ska nu sälja mitt Derbi Senda rör som har suttit på en Derbi Senda DRD Limited Edition men passar de flesta Derbi modellerna, det är urpluggat och har kvar blindtarmen och är i väldigt bra skick så passa på!
Derbi Senda Sm Drd Ra säljes. Endast 500 mil!! Går som en snabb klocka, startar alltid på första kicken. Lite skrapmärken på kåporna efter en vurpa - därav priset. I övrigt en jättefin och välskött moped som alltid förvarats inomhus. Priset kan diskuteras vid snabb affär!