Quantcast
Till salu inom: ”

ockelbo b14 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Letar efter en Ockelbo B14 i gott skick. Färgen jag söker på båten skall vara, Blå/Vit eller Gul/Gul. Önskar finna en båt som är i originalfärg och som fortfarande har typskylten med serienummer kvar. Målet med projektet är att putsa upp den / polera och återställa till originalskick. Jag kan titta på båt i området kring spannet Norr om Gävle till Söder om Stockholm. (Bilden visar en B14 i Blå/Vitt utförande) Har du en till salu så hör gärna av dig.
Fin svensk glasfiberklassiker med välfungerande Mercury Kiekhaefer 40hk fyrcylindrig motor. Båda är från 1962-63. Utsidan av båten är helrenoverad och är riktigt fin. Botten är epoxibehandlad med 7 lager. Ingen bottenfärg eftersom båten stått på trailer. Alla dynor är nya men ej fästa i båten. Lite arbete med inredning återstår alltså. Fäller man soffan får man en skön solsäng. Kapell finns men behöver renoveras. Trailer ingår ej men transporthälp kan ordnas Pris: 10000kr eller bud
Tänkte kolla intresset på min båt! Det är en ockelbo b14 med en evinrude 40hk som går kanon och startar direkt. Medföljer ett hamnkapell, paddel och tk-trailer. Hon är lite skitig och inte bottenmålad så säljes därför för 11000kr NU, priset höjs när jag gjort de! blev något vajs med datorn så kan inte lägga in någon bild men hör av er så sms:a eller maila jag bilder! talar bäst svenska och kan förstå norska! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ockelbos lilla klassiker B14. Har varit i min tjänst sedan jag köpte den ny 1980. Max motor 20 hk (med styrpulpet) och då pinnar den iväg upp mot 30 knop. Har använts till trolling/fiske de senaste åren. Lite matt i lacken och ett par blåmärken, men klar att sjösätta och använda. Trätrallarna finns kvar. Finns vid Florsjön, Mohed. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Det är nu dags att sälja min gamla trotjänare pga av studier på annan ort. Båten är en Ockelbo b14 för vissa känd som Ockelbo 425 (dubbelskrovad). Båten är väldigt lättrodd, har inbyggt fotstöd och är väldigt stabil, det vill säga perfekt för exempelvis fiske. Det går att ha en motor upp till 10 hk på den. I övrigt kan den upprustas något i aktern om man vill och orkar. Den fungerar fint men om man vill stå på bänken längst bak eller hänga på en motor är det nog bra att bara förstärka den med några träbitar då de gamla blivit dåliga. Åror följer med.