Quantcast
Till salu inom: ”

ockelbo c20 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

säljer en fin fin ockelbo c20, med en motor från -89 som heter Volvopenta AQ131D en mycket bra motor 120 HP. Drevet är orginal volvopenta 270. Drevet är fullt genomgånget i år, med bytta packningar,olja,bälgar. Båten har 2 st batteri, 1 för start, 1 för förbrukning regleras med switch. Finns en liten diskho med pump (färskvatten) och ett orion spritkök, nästan nytt. Allt i båten är i bra skick, Båtkärra fogelsta bu1500 finns att köpa till.
Oljetråg sönder, säljes i befintligt skick, är i övrigt nyrenoverad i motorn med nya lager, gått ett par 100 sjömil bara, ny vattenpump, nya limpor aldrig använda. Har trimplan, djupmätare, knop mätare, badbrygga, wallas värmare, sprit kök. Vinter aluminium ställning medföljer. Kapell behöver nya blixtlås och ny impregnering. Iläggnings kärra medföljer oregad, ny pris ca 40 tusen, gjord för 80 Km/h bromsad. Priset är prutat och klart, super billigt för den som kan byta tråg själv.
Jag letar en båttrailer till min Ockelbo C20. Den är 6m lång och väger 1040 kg. Jag letar först och främst efter en 30-kärra men till rätt pris är också 80-kärra intressant. Helst i Jönköping/Huskvarna trakten men kan även åka längre för rätt objekt. (Jag bor i Huskvarna) Skicka gärna bild/bilder till min mail eller till mobiltelefonen och pris ni tänkt så ringer/mailar jag om det är intressant. Är annonsen kvar så söker jag fortfarande trailer. Max runt 10000kr. Mvh Alexander
Jag söker en båtplats i Vänern och i närheten av Karlstad. Jag kan även tänka mig Grums. Både köpa eller hyra är av intresse.