Quantcast
Till salu inom: ”

blocket mandola säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Instrumentsamlingen har växt sig för stor, så därför väljer jag att sälja min mandola samt mitt durspel. Pro Natura Mandola - Portugisiska typ med platt kropp, lock av gran, rygg och sidor samt hals av lönn hals. Tillverkad i Europa. Tillverkaren rekommenderar stämningen:Gg Dd Aa Ee. Perfekt för nybörjaren eller den glade amatören. Knappt ens inspelad. Säljes för 1500kr. Hohner Erica- Diatoniskt durspel. Stämning C/F. 2radigt (21 knappar och 8 baser). Vikt: 6 kg. Har några år på nacken, så lite småslitet på undersidan.Dock inget som påverkar spelbarheten. Klar, stark ton. 1500kr inkl hardcase. Instrumenten finns att provspela i Vetlanda, Småland. Kan skickas mot förskottsbetalning. Köparen står för ev frakt.
Nu säljer jag min Akustiska gitarr då jag sällan spelar på den. Det är en Charvelgitarr som jag köpte för ett antal år sedan då jag tyckte att jag skulle lära mig spela gitarr. Den låter jäkligt bra och har inte så mycket repor på sig. Stämskruvarna är bättre än vad de är på min mandola som jag köpte för 15.000 kr. Det är ett jättebra gitarrpaket, jag skickar med tre böcker varav en har en cd-skiva att spela till. böckerna heter Hits 2003, Gitarristen och ackordboken. Följer även med ett softcase (mjuk väska med axelremmar). Perfekt starpaket för alla åldrar. Kan även tänkas byta mot något annat instrument t.ex. mandolin/mandola. Hör av er om ni har något ni är villig att byta bort. Bor i Indal men jobbar i stan så kan ta med gitarren till er om ni bor i Sundsvallsregionen. Maila helst eller ring sent för jag jobbar natt hela sommaren.
Jätte fin mandola ny skick .2 packet strängar medföjer samt mjuk fodral
Mandolan är en PRO NATURA MANDOLA Inköpt på Tohmann. En sträng är utbytt på grund av att instrumentet felstämdes. Annars helt ny, aldrig använd. Nypris:2050kr exklusive frakt. Mitt pris: 1850kr
En fin Levin Mandola modell 85 från 1957. Mandolan har bra stränghöjd och är lättspelad. Den är nysträngad, helt original och mycket välvårdad. Djup ton. Den har en mindre reparation på baksidan. Fler bilder kan mejlas. 3500kr eller högstbjudande.