Quantcast
Till salu inom: ”

omc reglage säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Motorn är i mycket fint skick då den använts väldigt lite. Den ägdes tidigare av polisen som var ute max en gång per år. Övrig tid har den vårdats väl och stått i uppvärmt garage. Säljes med OMC reglage, kablar o 20 l tank. En pulpet till Uttern kan också bli till salu. Allt funkar som det ska och är helt, rent o snyggt både på utsida och insida. Kan ännu provköras då den fortfarande sitter mont.
Välfungerande OMC reglage och tillhörande fräscha gas- och växelkablar, längd på kablar ca 360-380 cm. För Johnson och Evinrude utombordare. Säljes som obehövlig. Följde med motorn jag köpte i höstas och båten har redan reglage o kablar... Prisbegär 600 kr eller bud. Finns till påseende/kan hämtas i Sturefors. Kan skickas med Schenker privpak frakt tillkommer ca 75 kr. Isåfall förhandsbetalning till plusgirokonto innan leverans. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sportbåt Crescent 54 med tillhörande 50 hk Evinrude från 1996. Motorn har elstart. Det ingår tank, original OMC reglage med tillhörande instrument. Båten har en maxfart på ca 25-27 knop. Inga problem för vattensporter etc. Båten saknar kapell (blåst sönder) men det finns kapellbågar. Två st stolar fram med dynor och en soffa bak. Under och bakom soffan finns det stuvutrymme för tank, fendrar etc. Även en hemmabyggd båtvagn ingår.
Nimo offshore Årsmodell: 80 tal, dålig i lacken Motor: cheva 350, total renoverad 2005 , har gått ca 20 timmar Drev: Omc cobra total renoverad 2012, har gått Max 2 timmar Lite problem med växlarna, svåra att få ur vid gång, troligt fel, reglage eller växelvajer Kapell: dåligt skick Båten ligger i västernäs på Rådmansö ca 9 mil norr om Stockholm O.B.S båten ligger på land och kan inte provköras. Båtvagnen ingår inte Björn 070 210 56 55, Jocke 070 450 89 60 Pris 35 000 kr
en överdel till en sport båt bara att poppnitta dit eller gräv ner till barnen som leksak med ratt men ruttan är ett hål i 100 kronor eller skänkes till ett dagis två st reglge fästen till omc längd på kablar ett är 2meter ett är 3meter 350 kr styck badstege 350 kronor pulpiten är 1150 mm bred höjden är 750 mm med ratt och nav ej styrkabel pris för pulpiten1200 kr frakten betalas av köparen ring mailen lånad