Quantcast
Till salu inom: ”

orrefors lampa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sälje

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag mina nya taklampor eftersom jag inte är riktigt nöjd med dom. Tycker helt enkelt inte att dom passar in hos oss och kan göra sig bättre hos någon annan. Jag har även köpt orrefors glödlampor som jag har i lamporna för ett snyggare intryck som aldrig är använda. Lamporna kan säljas var för sig. Priset gäller båda lamporna + glödlampor. Ordinarie pris på lamporna är: 790 per styck. Glödlamporna kostar 299;. per styck.
Jätte fin cykel, köpt 2012 med godkänt lås.3 växlar, fotbroms. Det tillkommer även en cateye lampa som man monterar lätt på styret. Cykeln är som ny, säljes endast för att sonen hittat en annan cykel. Det enda som fattas är nyckel till låset, men jag har alla handlingar kvar som du får med dig, och du kan köpa en ny nyckel. Cykeln finns i Orrefors 1.5 mil från Nybro. Nypriset var 3573 kr.
Lampa Stor härlig Antikdragen. Lampan saknar kupor då det suttit Orrefors lampor i den. Höjd:78cm diameter:65cm Pris:400kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen