Quantcast
Till salu inom: ”

oskar kamin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Visste du att du nu kan installera en pelletskamin helt utan skorsten? Lösningen kallas drag. Vi har ett stort utbud av pelletskaminer som är skorstensfria. Alla kaminer är utrustade med en termostat som starta och släcker kaminen. För mer information besök våran butik mellan lagan och ljungby i Össlöv eller mejla eller ring Oskar Granath - 072-7231130 Varmt välkomna för en demostation!
Visste du att du kan installera en av våra pelletskaminer utan skorsten? Just nu har vi 10% rabatt på alla pelletskaminer. Hur fungera drag (skorstensfri lösning)? Det är bara en liten svart låda som monteras på ytterpanelen på ditt hus. För mer info besök oss på www.kasteberg.com Med våra pelletskaminer slipper du att starta och stänga av kaminen, för kaminen har en inbyggd termostat som starta och släcker. Termostaten regleras enkelt och man ställer in vilket gradantal man vill ha i huset. För mer information besök www.kasteberg.com eller ring Oskar Granath - 072-7231130
Kamin för öppenspis typ oskar säljes. pris 3000 kr kontakt endast telefon. 070-3479132
Oskar kamin. 3000:- Morsö kamin. 2.500:- Eller högstbjudande på respektive Allt finns i Byske
Sauna Bastu Oskar från Finlands största tillverkare. **ROYAL CLASS** Oskar är komlett med Harvia 3 bastu kamin i rostfritt och har en vattentank som standard. Skorstenen är isolerad och i rostfritt. Taket är isolerad, totalt 8 fönster. Golvet är värmebehandlat. Plats för ca 6 personer. Kontakta oss för en offert.