Quantcast
Till salu inom: ”

påhängscykel för barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barn skor

Malmö
kattunge

Uppsala
Cyklar
F
Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Barnstol med placering framtill på cykeln. Passar perfekt för den som har påhängscykel. Men stolen fungerar även som ett sjysst alternativ till den vanliga cykelbarnstolen. Fördelen är att man har en större kontroll då man alltid har uppsikt över barnet. Samt att han kan samtala med barnet under färden. Dessutom monterar man av stolen superlätt, vilket gör att man kan lämna den tillsammans med barnet på dagis:) Säljes för 500kr eller högstbjudandeStolen är använd flitigt i ca 1,5år. Används från ca 9 mån-3år. Kom gärna och provkör!
Vi gör nu av med vår "trotjänare"! En påhängscykel som är i bra skick! Kostade ca. 2000:- ny. Här får du dessutom med ett extra fäste, så att både mamma och pappa kan använda den! Sitter också en mycket bättre sadel än orginalet på. Bredare och stadigare! Använt till ett barn. Finns i centrala Karlshamn! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Passar för 4-9 år. Bra sätt att träna upp balansen eller att barnet kan hänga med på en lite längre cykeltur utan att tröttna. Ingen fotbroms så det är bara för barnet att hänga med. Enkel att montera. Cykeln är inte mycket använd men har dessvärre stått ute en del varför den rostat lite. Det är mest ytrost och det mesta kan nog putsas bort. Men kanske att man skall kosta på den ett nytt styre.
Ecoride Ambassador. Köpt 2012 hos Ecoride gbg. Använd under den varma årstiden, stått förvarad inomhus för det mesta. Fint skick, inte speciellt sliten. Batteri håller laddning perfekt och alkt annat funkar som det skall. Nypris på en sån här hoj är nu ca 14000, säljer min för 6000. Påhängscykel. Sitter just nu på elcykeln påhängd på en speciell pakethållare med dragkula som passar alla cyklar. Kanon för barn som är lite för små, eller för lata för att cykla själva. Köpt begagnad för 600kr och det vill jag ha med. Messa eller maila om jag inte svarar på telefon