Till salu inom

"påhängscykel för barn säljes"

Jönköping
3 dagar

Påhängscykel Funtrailer 3 vxl

400 kr
Blocket.se
Hallstahammar
Idag

Troll Royal spjälsäng

1 500 kr
Blocket.se
Gagnef
Idag

Kattunge

2 500 kr
Blocket.se
Halmstad
Idag

26 Tum 21 växel

700 kr
Blocket.se
Butik Täby
Igår

Toyota Avensis Kombi 1.8 VV...

29 900 kr
Blocket.se
Butik Täby
Igår

Saab 9-5 SS 2.3 T 185HK Aut...

34 900 kr
Blocket.se
Luleå
7 dagar

4-Manna tandem

20 000 kr
Blocket.se
Västerås
9 dagar

Påhängscykel Cavo

1 200 kr
Blocket.se
Butik Stockholm
14 år

Cyklar

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Göteborg

Cykelbarnstol

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Barnstol med placering framtill på cykeln. Passar perfekt för den som har påhängscykel. Men stolen fungerar även som ett sjysst alternativ till den vanliga cykelbarnstolen. Fördelen är att man har en större kontroll då man alltid har uppsikt över barnet. Samt att han kan samtala med barnet under färden. Dessutom monterar man av stolen superlätt, vilket gör att man kan lämna den tillsammans med barnet på dagis:) Säljes för 500kr eller högstbjudandeStolen är använd flitigt i ca 1,5år. Används från ca 9 mån-3år. Kom gärna och provkör!
500 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Karlshamn

Påhängscykel "Spectrum" (Crescent)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Vi gör nu av med vår "trotjänare"! En påhängscykel som är i bra skick! Kostade ca. 2000:- ny. Här får du dessutom med ett extra fäste, så att både mamma och pappa kan använda den! Sitter också en mycket bättre sadel än orginalet på. Bredare och stadigare! Använt till ett barn. Finns i centrala Karlshamn! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
800 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Varberg

Påhängscykel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Passar för 4-9 år. Bra sätt att träna upp balansen eller att barnet kan hänga med på en lite längre cykeltur utan att tröttna. Ingen fotbroms så det är bara för barnet att hänga med. Enkel att montera. Cykeln är inte mycket använd men har dessvärre stått ute en del varför den rostat lite. Det är mest ytrost och det mesta kan nog putsas bort. Men kanske att man skall kosta på den ett nytt styre.
1 200 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Göteborg

Elcykel och påhängscykel.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Idag
Ecoride Ambassador. Köpt 2012 hos Ecoride gbg. Använd under den varma årstiden, stått förvarad inomhus för det mesta. Fint skick, inte speciellt sliten. Batteri håller laddning perfekt och alkt annat funkar som det skall. Nypris på en sån här hoj är nu ca 14000, säljer min för 6000. Påhängscykel. Sitter just nu på elcykeln påhängd på en speciell pakethållare med dragkula som passar alla cyklar. Kanon för barn som är lite för små, eller för lata för att cykla själva. Köpt begagnad för 600kr och det vill jag ha med. Messa eller maila om jag inte svarar på telefon
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj