Quantcast
Till salu inom: ”

partytält 3x9m säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Partytält

Tyresö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stort rejält tält i kraftig konstruktion med rör som är lätt att montera. Vit tältduk i PVC-väv Fönster på sidor och öppningar i båda ändar. Tar ca 2h att montera för två personer. Har tyvärr inga bilder på det men kan maila ritningen monterinsinstruktionen. Ser ut som de vanligaste partytälten med liknande dimension Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Köpte en gång detta mastodonttält för att jag bodde i ett litet hus... Sen flyttade jag. Tältet är aldrig använt i sin helhet, däremot har ett par av sidoväggarna varit uppe på ett annat tält en gång. Stabil stålkonstruktion och väggar bakåt och åt sidorna, kostar vanligtvis uppåt 2000 i handeln och kallas då paviljong eller lyxpaviljong eller något sånt... Fast det är ju ett partytält... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Partytält säljes endast uppsatt en gång dvs som nya(finns totalt tre st party tält). Ligger fint förpackade i kartong som när det levererades. Mycket lätt att sätta upp,ca 30-40min och beskrivning finns, 6st sidosektioner med fönster och kortsidorna utan fönster alla sidor ingår i ett tält. Billigare än att hyra och bygger man ihop alla tre blir det ett mycket stort utrymme för den stora festen(9X9 om man tar bort mellan väggar). Säljes styckevis eller alla tre. Kan levereras fritt till Sthlm el.Gävle efter överenskomelse. Alt. Bussgods. Ring Niklas
2 st partytält, 3x9m säljes. Pris per st.